Nákup v zahraničí
Re: Nákup v zahraničí
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s polskou firmou TS2 space?.
Bresser Messier AR 127/1200, EQ5 s poh. Ra osy, triedr rusák 20x60 Tento, triedr 8x40 Delta Optical, Dwarf ll.
-
na FB je ve skupine AM5/AM3 uzivatelu dost priserny pribeh s trapenim jednoho kanadana, ktery koupil AM5 primo od ZWO z Ciny. Vicemene rok a pul nema funkcni montaz, ZWO mu po spouste mailu a zadosti o dalsi a dalsi fotky a videa prestalo odpovidat. Psalo tam vic lidi ze to neni vyjimecny postup - jak to vypada jako slozite, tak komunikaci utnou a clovek o nich uz neslysi.
https://www.facebook.com/share/p/oUw3nc ... tid=K35XfP
Celkem bych asi popremyslel, jestli to ta ty usetrene penize stoji.
Nicmene ja mam podobnou zkusenost s vyrobcem carplay displeje na motorku - komunikuji hned ale asi tak tyden. A pak kdyz clovek ocekava "ano je to nase chyba posilame novy kus" tak nic a clovek o nich uz nikdy neslysi.
Na drobnosti asi OK, sam mam primo od ZWO pilirek a kamarad kupoval takhle Seestara a naprosto v pohode. Ale predstava ze ma clovek doma zavazi za 70 tisic...
https://www.facebook.com/share/p/oUw3nc ... tid=K35XfP
Celkem bych asi popremyslel, jestli to ta ty usetrene penize stoji.
Nicmene ja mam podobnou zkusenost s vyrobcem carplay displeje na motorku - komunikuji hned ale asi tak tyden. A pak kdyz clovek ocekava "ano je to nase chyba posilame novy kus" tak nic a clovek o nich uz nikdy neslysi.
Na drobnosti asi OK, sam mam primo od ZWO pilirek a kamarad kupoval takhle Seestara a naprosto v pohode. Ale predstava ze ma clovek doma zavazi za 70 tisic...
— Sharpstar SCA260, APM LZOS 105/650, ASI 2600MCPro, AsiAir Pro, AM5 ---
- stmare
- Věk: 51
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zareagoval na nějaký inzerat na ZWO ASI na kleinanzeigen.de a přišlo mi ze serveru upozornění, že prodejce inkasuje peníze, ale neposílá zboží. Tak buďte opatrní.
SW 100ED APO, EQ6-R, Nikon D5600 mod
https://astro.marencik.cz
https://astro.marencik.cz
Ahoj,objednal jsem přímo u ZWO montáž AM3,stativ,pilíř na stativ a AsiAir mini.Včera mi přišla zpráva z DHL o vyplnění formuláře k proclení zásilky,ale koukám,že ač je celková cena 2096$,tak na faktuře k proclení není uvedena montáž.Znamená to,že budu platit clo a dph jen z těch tří věcí,kromě montáže? To by bylo super,ne?

OpenAstroTracker,SW Evoguide 50ED + rovnač,ASI 294 mc
Držím palce, bylo by to sice fajn, ale myslím, že AM3 není vůbec přibalena........ Přece jen 4kg balík by jen tak nepřehlédli.......
Tak mi přišel výměr cla a dph ... to je sakra nějak moc ne?
Hmmm ... tak ze by astroshop.de mel na tenhle objednavce marzi nakych 1000,- ?
Podle nakladoveho listu ma balik 12kg,tak tam ta montaz asi je

To asi ne,to je jasny.Ale par lidi tu tak objednalo a vyslo je to levneji....Ted,kdyz si dam to same na astroshopu do kosiku,tak by me to vyslo na uplne stejny penize.
- Psion
- Věk: 62
- Kontaktovat uživatele:
A to se nic nesmí porouchat, to je okamžitě ztráta....
Ahoj,
myslíte, že aktuální celní politika USA a EU vůči USA změní ceny některých astronomických značek? Ono asi spousta výrobců je v Číně, ale obchodníci jsou třeba renomovaní prodejci z USA, apod. Napadá mě třeba Meade, Celestron, .. ?
myslíte, že aktuální celní politika USA a EU vůči USA změní ceny některých astronomických značek? Ono asi spousta výrobců je v Číně, ale obchodníci jsou třeba renomovaní prodejci z USA, apod. Napadá mě třeba Meade, Celestron, .. ?