Zdravím všechny zde brouzdající, sháním výrobu adaptéru do focuseru SW Quattro CF 200 (M54female) pro připojení reduktoru Starizona Nexus 0.75.
Závit adapteru by měl být alespoň co do M54male v délce 7mm+, M48female v celé délce vnitřku, (teoreticky i nad SW focuserem jako M48male, ale není to podmínkou). Díky za nabídky.
Morouz
Poptávám výrobu adaptéru SW M54 pro Nexus 0.75 (M48) - UKONČENO
Re: Poptávám výrobu adaptéru SW M54 pro Nexus 0.75 (M48)
Ahoj, dokázal bys udělat výkres, jak by to mělo vypadat?
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky
Ahoj,
vytvořím nějaké 3d, ale v principu by mi šlo váleček s vnějším závitem M54male a uvnitř M48female v délce 16,5mm, stoupání 0,75-klasika.
Kdyby to bylo někde v nabídce, tak bych to koupil, všude to je, ale kraťoučké 5mm, zdá se mi , že ve SW výtahu se to viklá.
Díky za nabídku.
Morouz
vytvořím nějaké 3d, ale v principu by mi šlo váleček s vnějším závitem M54male a uvnitř M48female v délce 16,5mm, stoupání 0,75-klasika.
Kdyby to bylo někde v nabídce, tak bych to koupil, všude to je, ale kraťoučké 5mm, zdá se mi , že ve SW výtahu se to viklá.
Díky za nabídku.
Morouz
Ahoj, neni problem, výkres by dost pomohl, nebo alespon nejaky náčrtek. Kdyžtak sz
marta

marta
Zdravim, momentalne riesim podobny problem - ako priskrutkovat na OV TS Optics komakorektor Maxfield 0.95x.
Z telescope-express mi odporucili nasledovny adapter:
https://www.teleskop-express.de/en/adap ... read-16454
Mozno by vam to pomohlo.
michal.
Z telescope-express mi odporucili nasledovny adapter:
https://www.teleskop-express.de/en/adap ... read-16454
Mozno by vam to pomohlo.
michal.
TS-Optics ONTC 6" f/4
ZWO ASI533MM Pro, ASI290MM mini,
iOptron GEM28
ZWO ASI533MM Pro, ASI290MM mini,
iOptron GEM28
Ahoj všichni,
Ten koncept adaptétu je pro zajímavost na obrázku a jeho optická délka je 20mm. M54 male se zašroubuje do focuseru SW Quattro i s reduktorem Nexus 0.75 na fest.
Hezký večer
Morouz Vyřešeno, objednáno, možno uzavřít, děkuji za prostor.
Ten koncept adaptétu je pro zajímavost na obrázku a jeho optická délka je 20mm. M54 male se zašroubuje do focuseru SW Quattro i s reduktorem Nexus 0.75 na fest.
Hezký večer
Morouz Vyřešeno, objednáno, možno uzavřít, děkuji za prostor.
- biker.fm
- Věk: 57
- Kontaktovat uživatele:
Nebudes pak jeste potrebovat M48 male na M48 male ? Nebo jak pak prisroubujes kameru k tomu adapteru ?
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.