ZWO ASIAIR
Re: ZWO ASIAIR
Nevím, tento adaptér neznám. Dal jsem jenom příklad, EQmod kabelů existuje víc. Nebo si jeden takový lze vyrobit, pokud je člověk trochu zručný a má potřebné vybavení.
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky
Zdravím,
mohl bych se zeptat zda by se našel někdo ochotný poradit/nasdílet zkušenosti z kombinace AM3/Asiair/Canon6Dm?
Dík kk
mohl bych se zeptat zda by se našel někdo ochotný poradit/nasdílet zkušenosti z kombinace AM3/Asiair/Canon6Dm?
Dík kk
EQ8-R, Hypergraph6, Canon 6Da modifikace MMys, Star Adventurer na cesty.
kk
kk
Help please. Nemáte někdo zkušenost s ovládáním dvou AsiAirů blízko u sebe (na jedné montáži) ?? Včera se mi to nepovedlo rozchodit ani v AP ani ve Station mode.. Potřeboval bych na výjezd abych je mohl přepínat v AP (ukládání ze 2 kamer). iPhone si stěžoval na to, že se tlučou v jednom pásmu. Ve verzi -X šlo myslím přehazovat 2.4 GHz na 5 GHz, ale po upgradech jsem to už nenašel..
N300, Vixen R200SS, Takahashi FSQ86 a FC60, FMA180, EQ-HD-II a III, ASI294M, ASI2600M, ASI120MM, 2x AsiAir
Nevím přesně v čem je tvůj problém, ale minulý týden jsem několik nocí provozoval dva ASI Airy na jedné montáži při paralelním snímání dvěma kamerami (jeden přímo v kameře ASI2600 duo Air, druhý klasický ASI Air pro).
Byl to trošku opruz neustále se přepojovat jedním mobilem mezi dvěma WIFI, ale jinak s tím nebyl žádný technický problém...
Škoda že jeden Air neumí ovládat kromě hlavní a pointační kamery ještě jednu hlavní, třeba někdy v budoucnu...
Byl to trošku opruz neustále se přepojovat jedním mobilem mezi dvěma WIFI, ale jinak s tím nebyl žádný technický problém...
Škoda že jeden Air neumí ovládat kromě hlavní a pointační kamery ještě jednu hlavní, třeba někdy v budoucnu...
Pavel Vabrousek
Ahoj, prostě to co fungoval v pohodě na 2 montážích 2m od sebe tak na jedné montáži odmítá přepínat mezi nima a mobil řve že je moc zarízení na stejném kanálu.. M
Update: Tak jsem to znova zkusil v pokojových podmínkách a přepíná to ok. Vypadá to že mám na jednom Asiairu vakl v napájení který odpojuje wifi.
Update: Tak jsem to znova zkusil v pokojových podmínkách a přepíná to ok. Vypadá to že mám na jednom Asiairu vakl v napájení který odpojuje wifi.
N300, Vixen R200SS, Takahashi FSQ86 a FC60, FMA180, EQ-HD-II a III, ASI294M, ASI2600M, ASI120MM, 2x AsiAir
Muze to byt i zarusenim. Staci aby mel soused vykonnejsi router, a mel na nem vice zarizeni a nepripojis se. Ale to je vetsinou problem panelaku, jestli to mas nekde na samote u lesa tak to je divne