Na predaj 4 teleskopy s prislusenstvom

flesko84

Re: Na predaj 4 teleskopy s prislusenstvom

Příspěvek od flesko84 »

Nie je to podvod. Osobne som sa stretol s pani v Bratislave. Nakupil som od nej za necelych 1800 eur.
AZ-EQ6 PRO, Newton TS PHOTON 200/1000, Canon EOS 1200D, APM XWA 9mm, TeleVue Panoptic 19mm
Aster-X

Příspěvek od Aster-X »

Som veľmi prekvapený, že aj v takejto údajne odbornej komunite sa dokáže spustiť hon na čarodejnice. Hromadne tu niekoho obviňujete bez akýchkoľvek dôkazov, len na základe vašich pocitov a dojmov.

S pani som sa stretol (mam doma ZS61, za čo jej ešte raz ďakujem!), jej komunikácia je maximálne slušná, viac krát sa mi ospravedlnila že nestíha odpovedať, lebo jej píše priveľa ľudí. Nie je jej povinnosť odpisovať osobne každému, hlavne keď už veci niekomu rezervovala.

Úsudok môže zlyhať každému, ale dúfam, že ste aspoň na toľko chlapi a gentlemani, že sa jej dokážete ospravedlniť.

William Optics AP 61/360 ZenithStar ZS61, Nikon D7200, ZWO ASI533MC Pro, Skywatcher Adventurer GTi, ZWO 30F4, ZWO ASI174MM mini
postaba
Věk: 46

Příspěvek od postaba »

A zase tu niekto bezdovodne a bez dokazov niekoho ociernuje. Varan1975 mal si telefonne cislo, mohol si zavolat a nie pisat SMS. Vacsinu veci predala este prvy den. Ak jej niekto napisal mail alebo SMS, ze ma zaujem, alebo sa chce nieco pytat, tak jasne ze neodpisala kazdemu, uz to bolo asi predane. Ti co zaujem mali, zavolali jej, stretli sa a kupili co chceli. Nebud nestastny, ze si nieco vyhodne nekupil, mozno nabuduce. ;)
Celestron C-9,25 SCT + HS
ZWO AM5
ZWO ASI 2600 MC PRO
ZWO ASI 585 MC PRO
moco11

Příspěvek od moco11 »

Aster-X píše: 06. 12. 2024, 09:53 Som veľmi prekvapený, že aj v takejto údajne odbornej komunite sa dokáže spustiť hon na čarodejnice. Hromadne tu niekoho obviňujete bez akýchkoľvek dôkazov, len na základe vašich pocitov a dojmov.

S pani som sa stretol (mam doma ZS61, za čo jej ešte raz ďakujem!), jej komunikácia je maximálne slušná, viac krát sa mi ospravedlnila že nestíha odpovedať, lebo jej píše priveľa ľudí. Nie je jej povinnosť odpisovať osobne každému, hlavne keď už veci niekomu rezervovala.

Úsudok môže zlyhať každému, ale dúfam, že ste aspoň na toľko chlapi a gentlemani, že sa jej dokážete ospravedlniť.

Pani mi dala číslo boli sme dohodnutý po 13 a keď som bol už pred Bratislavou tak nezdvihala a včera mi napísala z telefónneho čísla že to je omyl a že to je kuriersky sken čo by si normálny človek myslel o tom zbytočne som cestoval míňal benzín aj čas
Odpovědět