1. Baader Crayford focuser pro newton, výsuv 3cm, jemný chod. Má jen dvojrychlostní kolečko, jednorychlostní kolečko na druhé straně bylo zabrané EAF, už jsem jej takto kupoval. Cena 4990,- (cca 60% původní ceny nového, co se mi tak podarilo dohledat) Za 300 přidám push/pull base plate pro průměr tubusu 300mm (10 newton) jako je na fotce. Případně samostatně po prodeji focuseru za 500,- Důvod prodeje - koupil jsem za slušnou cenu FT low profile focuser
2. 1.25'' TS Mirror 99% dielectric, Cena 1800 (60% ceny noveho)
3. TS planetary 4mm - 1100 (60% ceny noveho). Důvod prodeje - nemam čas na přehazování vizuál / foto

4. hledáček Celestron , cenu už nedohledám, dejme tomu za 900 ? Kroužky jsou skvelé na zacileni konkretniho objektu na obloze. Zapínacím kolečkem se dá měnit svítivost kroužků. Důvod prodeje viz výše
5. Upínací lišty
- kratší (7in) Cena 550,-
- delší, na které nechal původní majitel i ruce

6. SV Bony 60mm Guide Scope - Cena 1700,- Důvod prodeje - OAG
7. Pavouk pro 10inch newton, spolu s drzakem sekundaru - Cena 1650 Kč. Jen samotny pavouk stoji bez drzaku na sekundar na TS 110EUR. Duvod prodeje - přechod na CNC pavoukovce.
8. Moon filter Cena 200 Kč. Dá se našroubovat přímo na okular
9. Skywatcher uchyt na hledacek - cena 250 Kč, cca 50% púvodního.
Doprava:
- Balík do 500 Kč - doprava na Vás.
- Balík nad 500 Kč - doprava napůl
- Balík nad 1000 Kč+ a platba předem na účet - zásilkovna na výdejní místo na mě.
Případně osobní odběr Praha Vinohrady.