SV605mc Monochromatická chlazená imx533 kamera - PRODÁNO
SV605mc Monochromatická chlazená imx533 kamera - PRODÁNO
Dobrý večer,
Prodám kameru SV605mc, kupovanou zde na fóru před skoro rokem.;
cena 9500 Kč. Zdarma doprva. Možnost osobního vyzvedutí v ostravě nebo v pátek Praze.
Prodám kameru SV605mc, kupovanou zde na fóru před skoro rokem.;
cena 9500 Kč. Zdarma doprva. Možnost osobního vyzvedutí v ostravě nebo v pátek Praze.
Re: SV605mc Monochromatická chlazená imx533 kamera
Sleva na 9000.
Případně navrhněte.
Případně navrhněte.
Sleva na 8500kč. Připadně navrhněte.
Jedná se o kompletní balení, navíc s napájecím adaptérem.
Taktéž trpí na banding, diskutovalo se to zde: viewtopic.php?t=30551
Výrobce už před časem přislíbil tento problém opravit, nyní pracují na FW, který bude obsahovat algoritmus pro potlačení bandingu.
Jedná se o kompletní balení, navíc s napájecím adaptérem.
Taktéž trpí na banding, diskutovalo se to zde: viewtopic.php?t=30551
Výrobce už před časem přislíbil tento problém opravit, nyní pracují na FW, který bude obsahovat algoritmus pro potlačení bandingu.
Pokud vím, tak výrobce nabízí výměnu elektroniky na novou revizi, jen je potřeba to poslat do Číny. Nový HW už na banding netrpí. FW problém bandingu nevyřešil, není to ani technicky možné.
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky
Jde tohle nějak ověřit Hadesi? Napsat přímo svbony?
Já jsem to s nimi přímo pro tento kus měl domluveno.
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky
Sleva na 8000 Kč.
Sleva na 7850.
Nemate nahodou ukazky fotene touto kamerou, prosim?
Já jsem ji ani jednou nepoužil ale kupoval jsem ji od @hades který zde na fóru testoval. Zde : viewtopic.php?t=30551&hilit=sv605mc&start=30
tady je fotka z této kamery: https://astrofotky.cz/gallery.php?show= ... 303204.jpg
Astrofotky
Astrofotky
Sleva na 7500.
Dakujem!
Pouzil sa tu ten script CanonBanding... ( nespominam si presny nazov)?
Este sa chcem spytat, ta dohodnuta vymena HW este je platna? Nezistoval si nahodou naklady/podmienky na zaslanie do CN?
Vdaka
Pouzil sa tu ten script CanonBanding... ( nespominam si presny nazov)?
Este sa chcem spytat, ta dohodnuta vymena HW este je platna? Nezistoval si nahodou naklady/podmienky na zaslanie do CN?
Vdaka
hades píše: ↑09. 11. 2024, 19:20 tady je fotka z této kamery: https://astrofotky.cz/gallery.php?show= ... 303204.jpg
Ano, canon banding skript jsem použil.
Zda je ta výměna stále platná nevím, řešil jsem to už dřív, muselo by se jim to nejspíš připomenout. Náklady na dopravu do CN v době, kdy jsem to řešil, přesahovali 1000Kč.
Zda je ta výměna stále platná nevím, řešil jsem to už dřív, muselo by se jim to nejspíš připomenout. Náklady na dopravu do CN v době, kdy jsem to řešil, přesahovali 1000Kč.
Astrofotky
Astrofotky
Sleva na 7400 Kč.