Pánové má někdo zkušenost s provozováním apk pro Android typu Sky safari,Stellarium mobile pro ovládání dalekohledu na platformě Windows 11 ? Tedy bez pouzití emulatoru jako je Blue stack a podobných ? Čili dá se ještě někde stáhnout Amazon market kterej by to měl umožnit ?
Za ev.sdílení zkušeností předem díky.
Jarin
Sky safari 7 na Windows 11
- biker.fm
- Věk: 57
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sky safari 7 na Windows 11
Neni jednodussi pouzit program co je primo pro Windows nez Android apka spustena na Windows ? Na Linuxu pouzivam INDI a KSTARS, na Windows je urcite taky neco.
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
Já si právě tyhle dvě androidí apky docela oblíbil,na Windowsech toho moc není a když si chci udělat nějakou fotku tak bych nemusel tahat ještě tablet.
- biker.fm
- Věk: 57
- Kontaktovat uživatele:
Bez emulatoru apk nespustis na Windows.
Dival ses treba na CdC ? Montaz muzes pripojit pres ASCOM.
Stellarium je i pro Windows, propojeni s montazi je funkcni na Windows. Jen nevim jestli jen pres kabel nebo by to fungovalo pres BT nebo WiFi dongle.
Dival ses treba na CdC ? Montaz muzes pripojit pres ASCOM.
Stellarium je i pro Windows, propojeni s montazi je funkcni na Windows. Jen nevim jestli jen pres kabel nebo by to fungovalo pres BT nebo WiFi dongle.
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
Do března právě fungovala podpora Microsoftu a byla možnost si na Windows stahnout Amazon market kde sis pak stahl androidi aplikaci, má ta podpora fungovat do příštího jara ale apky co už máš stažené budou fungovat i potom.Jenže bohužel ten market s podporou už nejde stáhnout,tak hledám možnost,jak to ješte získat.
Pokud bys chtěl něco “profi”, tak se vyplatí koupit si Starry Night…
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis