Prosba o pomoc s fórem
- HonzaStr
- Věk: 47
Re: Prosba o pomoc s fórem
Nějaká souvislost s aktualizací na novou verzi .
Zatím to teda jede na staré, ale při testování nové na oddělením klonu se omylem přenesly změny i na ostré fórum (kvůli cacheování, vůbec jsem nečekal, že si to kešuje i databázové připojení ). No, změny jsem vrátil zpět, ale z nějakého důvodu došlo k tomu, že teď všichni mají default jazyk na angličtinu .
Zrovna pracuju na nápravě, tak do hodiny to budete mít zpět.
Jo a mimochodem, velice brzo dojde k tomu upgrade na novou verzi fóra, což s sebou ponese i celou řadu změn a taky postupné ladění a (pokud vůbec možno) postupné obnovování zaběhnutých vymožeností, jako jsou pluginy pro čtečky atd atd. Ne všechny pluginy jsou kompatibilní s novou verzí fóra, bohužel...
Takže tady tuhle nechtěnou "změnu" můžeme považovat jako takovou tu první vlaštovku nastavajících velkých změn...
Zatím to teda jede na staré, ale při testování nové na oddělením klonu se omylem přenesly změny i na ostré fórum (kvůli cacheování, vůbec jsem nečekal, že si to kešuje i databázové připojení ). No, změny jsem vrátil zpět, ale z nějakého důvodu došlo k tomu, že teď všichni mají default jazyk na angličtinu .
Zrovna pracuju na nápravě, tak do hodiny to budete mít zpět.
Jo a mimochodem, velice brzo dojde k tomu upgrade na novou verzi fóra, což s sebou ponese i celou řadu změn a taky postupné ladění a (pokud vůbec možno) postupné obnovování zaběhnutých vymožeností, jako jsou pluginy pro čtečky atd atd. Ne všechny pluginy jsou kompatibilní s novou verzí fóra, bohužel...
Takže tady tuhle nechtěnou "změnu" můžeme považovat jako takovou tu první vlaštovku nastavajících velkých změn...
Honzo,
díky moc za všechnu tu práci, kterou pro AF děláš!!
Tu přechodnou dobu určitě zvládneme…
díky moc za všechnu tu práci, kterou pro AF děláš!!
Tu přechodnou dobu určitě zvládneme…
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis
To je zajímavé. Já jsem měl vždy anglický profil a teď mám najednou český - ale ničemu to asi nevadí...HonzaStr píše:No, změny jsem vrátil zpět, ale z nějakého důvodu došlo k tomu, že teď všichni mají default jazyk na angličtinu .
Edit - Vadí, je to nějaké divné - ale šlo to přepnout zpátky. Takže není třeba nic dělat...
M:736 750 113
Tiež som mal angličtinu, teraz mám zrazu češtinu.
Nedopatrením sa to preplo vsetkym na anglictinu. Tak to honza zase vsetkym prepol na cestinu.
SW 150/750, TS UNC 200/800, SW EQ6-R, Canon 1100D, ASI120MM-S, ASI1600MM Pro, ASI485MC, SW Flex 300/1500 INDI/KStars build skript FITS/XISF prehliadač
- HonzaStr
Jo, to je pravda . Všem jsem nastavil češtinu, v tuhle chvíli to bylo menší zlo . Elementární úvaha je taková, že je to české fórum (mezinárodní část tu sice existuje, ale je tam celkem mrtvo), takže s českými popiskami by si měl každý poradit .
V budoucnu můžu projít staré dumpy a nastavit to separátně tak, jak to bylo, ale IMHO je to prkotina a nechci tím momentálně ztrácet čas.
V budoucnu můžu projít staré dumpy a nastavit to separátně tak, jak to bylo, ale IMHO je to prkotina a nechci tím momentálně ztrácet čas.
- HonzaStr
No tak jo, teď už je to opravdu zpátky - ti, kdo měli před týdnem nastavenou angličtinu, mají jí zpět.
maze forum automaticky uzivatele bez prispevku? muj ucet byl vymazan, chodim sem pravidelne ale pouze pasivne...
Automaticky by sa nemalo. Ale nedávno prebehlo jedno čistenie viewtopic.php?p=526297#p526297
SW 150/750, TS UNC 200/800, SW EQ6-R, Canon 1100D, ASI120MM-S, ASI1600MM Pro, ASI485MC, SW Flex 300/1500 INDI/KStars build skript FITS/XISF prehliadač
Jsem sám komu nejde zobrazit AF na Chromu nebo to nejde víc lidem? Chodím sem ještě z domova z Firefoxu nebo z mobilu Safari a tam bez potíží.
Chrome mi hlásí ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED
Chrome mi hlásí ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED
TS N305/1200 F4 Carbon, SharpStar 13028HNT, ASI1600MM-C, Canon 6D, Sigma ART 50mm f1.4, Sigma ART 24mm f1.4, Samyang 135mm f2.0, SW Star Adventurer, JTW Trident, ZWO AM5
Chodím sem z viacerých PC, zo všetkých cez Chrome a je to bez problémov. Problém bude najskôr niekte lokálne u teba.
- biker.fm
- Věk: 56
- Kontaktovat uživatele:
Na Chromu i FireFox-u (oboji na Linuxu) v pohode. Jak na M$ Windows, nevim.
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
APM 152/1200 a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
Chrome na win aj mobile bez problémov. Asi to bude najskôr niečo lokálne u teba.
Změnil jsem DNS z přiděleného DHCP na 8.8.8.8 a pak zase zpět a už je to dobré
TS N305/1200 F4 Carbon, SharpStar 13028HNT, ASI1600MM-C, Canon 6D, Sigma ART 50mm f1.4, Sigma ART 24mm f1.4, Samyang 135mm f2.0, SW Star Adventurer, JTW Trident, ZWO AM5
- ok1in
- Věk: 63
- Kontaktovat uživatele:
Nastav si primární DNS na čtyři jedničky a sek. na ty osmičky a budeš mít navždy klid...