Ahoj,
koupím kameru od ZWO (533,..), v barevné variantě. Pokud bude dobrá nabídka na mono, nebráním se.
Prosím nabídky do SZ.
ZWO ASI kamera
Re: ZWO ASI kamera
Kdybys chtěl planetárku 120MC-S, tak dej vědět. Je to USB3, takže rychlá, jen nemá takový rozlišení resp. velikost senzoru, ale podobný pixel size jako ta 533.
Ahoj,
sháním kameru s chlazením ale děkuji.
sháním kameru s chlazením ale děkuji.
poslední up než koupim novou
ahoj, teda že se vám do toho pletu pane pařízek, ale to, že budes muset koupit novou, to prece vis ne
sorráč za spam, ale sleduju to a musím říct, že jsi měl výdž
marta
sorráč za spam, ale sleduju to a musím říct, že jsi měl výdž
marta
- Psion
- Věk: 61
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby byla nějaká rozumnější specifikace, tak by se člověk snažil, na tohle se mi ani nechce odepisovat....
Ahoj,
tak já chtěl koupit starší než začne sezóna, ale jelikož se nezadržitelně blíží, tak se nedá nic jiného dělat
Ahoj,
tak já to specifikuji, sháním ZWO ASI533MC Pro, pokud by byla dobrá cena, tak bych zkousnul i ZWO ASI533MM Pro
- Psion
- Věk: 61
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem nepochopil ZWO (533,..) vypadá jako buď 533 nebo něco podobného.
já teda tam tu specifikaci celkem vidim, 533 barevna a nebo rozumna nabidka mono asi s kolem?
kazdopadne tohodle, kdyz se tady nekdo zbavuje, je to spis v prodam a je to hned pryc
nicmene ta kamera sama o sobe je tak levna (25k) že bych tady asi dva mesice neupoval a rovnou si ji koupil.
kazdopadne tohodle, kdyz se tady nekdo zbavuje, je to spis v prodam a je to hned pryc
nicmene ta kamera sama o sobe je tak levna (25k) že bych tady asi dva mesice neupoval a rovnou si ji koupil.