Průměr kola je 36cm.Ale při použití guideru to vypadá,že bude částečně omezený rozsah pohybu..
Zkus místo standartního pla využít PLA HT110 od aurapolu pokud bys to chtěl mít v observatoři. Na svojích stránkách uvádějí že vydrží teploty až do 80°C před měknutím.Jirka V. píše: ↑11. 03. 2023, 20:18 Asi mas pravdu.Ne youtubu je video,kde na tom maji malyho Maka... typuju 90 a slape to bez problemu.
A proto jsem si to i poridil.Sice setrim na eq montaz,ale tohle jsem musel mitS tim MTO mi to prijde jako konstrukce nejakeho velkeho dalekohledu jako v observatorich.Planuji si udelat na to kopuli a umistit od jara do podzimu na zahradu.Proste takovou robotickou miniobservator.V zime by ty plasty asi moc dlouho nevydrzely..
A Windows aplikace pro zobrazení kamery s ním funguje? Nebo třeba Skype/Teams/...? Ona to je jen hloupá USB webkamera bez speciálního ovladače, měl by jít ve všech programech. Jestli ho nevidíš nikde tak se koukni do nastavení soukromí, Win10/11 někdy blokujou programům přístup ke kameře.