Conrad znam a obcas bezproblemove nakupuju, ma uz ale jen eshop, uz jen zasila postou..Obchod na Zizkove zrusen v dobe covidu a neobnoven.
Nákup v zahraničí
- nosuh
- Věk: 43
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nákup v zahraničí
dob. SW 16" GoTo, N 254/1000 mod, N200/800mod
Nejde mi do hlavy tá cena za Dobson bresser 6in.
.
.
7 629 Kč s DPH / 325 EUR za stolní dobson?
15% sleva, asi měli množstevní, mají 536 dalekohledů ještě skladem.
Divné mi to nepřijde.
Když si odmyslím, že při vyhledávání Google ukazuje cenu 1500 korun, ale to bude nějaká blbost gúglu.
15% sleva, asi měli množstevní, mají 536 dalekohledů ještě skladem.
Divné mi to nepřijde.
Když si odmyslím, že při vyhledávání Google ukazuje cenu 1500 korun, ale to bude nějaká blbost gúglu.
Ale to este zlava 7% za prvy nakup.
Konečnú cenu mi to dalo 302,25 Eur.Tak to som spokojný /aj s dopravou a dobierkou/. Volal som do ich externého reklamačného zberného centra pre Slovensko v Košiciach a potvrdili,že nemajú s ničím problém. Mám ich za rohom,takže dúfam,že všetko dobre dopadne.
-
Nevíte někdo, jak se zaregistrovat na německá astrofóra (astronomie.de a pod.)? Kyž zkouším registraci, tak mi to vždycky napíše, ža admin zablokoval mojí emailovou adresu. Zkusil jsem si vytvořit jinou, ale dopadlo to stejně. Rád bych se tam registroval, protože jejich bazary jsou moc zajímavý.
Mal som nieco podobne, uz neviem presne co vypisovalo mne, ale skusil som napisat email moderatorovi a ten mi ucet aktivoval.
William Optics Zenithstar 73 III,
ZWO ASI533MC Pro, ASI290MM mini,
iOptron GEM28
ZWO ASI533MC Pro, ASI290MM mini,
iOptron GEM28
-
Tak už sem to pořešil. Stačí si udělat emai na G-mail.com a veme to. Nikomu jsem psát nemusel. Prostě to vykopne cokoli ".cz ". Asi nás moc nemilujou.
Jinak se tam prodává ten skoro můj 8" triband za ještě lepší cenu : https://www.astrotreff.de/marketplace/i ... -teleskop/
Při dnešním kurzu € to vyjde skoro o čtryři litry levnějc.
Jinak se tam prodává ten skoro můj 8" triband za ještě lepší cenu : https://www.astrotreff.de/marketplace/i ... -teleskop/
Při dnešním kurzu € to vyjde skoro o čtryři litry levnějc.