MayJ
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Re: MayJ
Díky Tome. Perfekt komunikace i nabídka (HDD SSD je super).
Martin G.
Martin G.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
- biker.fm
- Věk: 57
- Kontaktovat uživatele:
Re: MayJ
Nikdy nic nehrotim a jsem trpelivy. Az po nekolika urgencich v SZ zde na foru smerem k prodejci a snaze aby vse dopadlo na pohodu musim zde dat prvni negativni zkusenost.
MayJ zde nabizel 2 kufriky v bazaru. Dohodli jsme se na prodeji a 27.12. obratem jsem v tento den poslal penize predem a slibil mi poslat zasilku. Od te doby stale jen cekam. Uz jsem nekolikrat prodejci poslal SZ s dotazem kdy uz mi konecne posle co jsem zaplatil a jen same sliby ze uz zitra to bude atd. Dnes je 19.1. a zaplacene zbozi stale nemam doma. Tento pristup od Tomase mne prekvapil.
MayJ zde nabizel 2 kufriky v bazaru. Dohodli jsme se na prodeji a 27.12. obratem jsem v tento den poslal penize predem a slibil mi poslat zasilku. Od te doby stale jen cekam. Uz jsem nekolikrat prodejci poslal SZ s dotazem kdy uz mi konecne posle co jsem zaplatil a jen same sliby ze uz zitra to bude atd. Dnes je 19.1. a zaplacene zbozi stale nemam doma. Tento pristup od Tomase mne prekvapil.
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.