Obecně k moderátorům

Vaše náměty a připomínky k tomuto fóru.
Odpovědět
Uživatelský avatar
honza22
Příspěvky: 284
Registrován: 07. 02. 2022, 09:40
Bydliště: Drážďany

Re: Obecně k moderátorům

#946

Příspěvek od honza22 »

MaG píše: 01. 08. 2022, 14:48 Ano jak už jsem řekl, mám v tom jasno, nemusíš mi to znovu vysvětlovat. Ostatně už se stalo. Příště se buď smaže vše i to co vyvolalo flame a urážky, nebo se nesmaže nic. Škoda že se nedá zasahovat do příspěvku aspoň tak, aby neporušovaly pravidla poté, co se ten zásah udělá. Podle mě někdy lepší než mazat by bylo doslova cenzurovat nevhodná nebo přímo sprostá slova a zbytek nechat pro výstrahu. Mazat rovnou vše není moc výchovné. A protože tedy úprava, jak píšeš, je to nejhorší, čím se člověk může provinit, tak raději nebudu mazat a upravovat nic. Jsou i jiné úkoly, které tu jako moderátor mohu dělat a jsou potřeba. Na rozdíl od tebe jsem se nevzdal moderován jen proto, že se tu někomu má práce nelíbí. Lepší je konat a být za toho špatného, než stát stranou a kritizovat.
Pupáka jste vyhodili, máte už ve všem jasno, nic není třeba řešit, protože zdroj všeho zla, co vám ty vaše moderátorské výchovné "přehmaty" nevhodně komentoval, je konečně pryč. Pak se někdo může divit, že mluví o uličním výboru KSČ, protože tohle není nic jiného. Máš tu pořád človíčka Bertíčka co nadává lidem do tříhvězdičkovejch čuráků a je to OK. S tímhle paradoxem si reputaci moc nevylepšíte a Milan má jako obvykle 100% pravdu.
Lunt LS80 DS, Quark combo, EQ-HD-III, Apollo 432M, Saturn 533M, ASI174M
Uživatelský avatar
Bill
Příspěvky: 4758
Registrován: 11. 01. 2007, 19:54
Bydliště: Uničov

Re: Obecně k moderátorům

#947

Příspěvek od Bill »

honza22 píše: 01. 08. 2022, 15:07 Pupáka jste vyhodili, máte už ve všem jasno, nic není třeba řešit, protože zdroj všeho zla, co vám ty vaše moderátorské výchovné "přehmaty" nevhodně komentoval, je konečně pryč.
Ale Pupák nemá určitě BAN za nějaký poslední příspěvek ale za "celoživotní dílo". Schválně si přečti jeho příspěvky za posledních pár let. Skoro vždy to přejde do nějakého napadání nebo alespoň do dělání totálních idiotů ze všech, kteří nemají stejný názor jako on. Fórum je o diskuzi a to bohužel není jeho silná stránka. A to už je hodně jeho příspěvku promazáno...
K čemu to je, že má pravdu nebo výborné nápady, když tou formou to vše totálně zničí.
M:736 750 113
Uživatelský avatar
honza22
Příspěvky: 284
Registrován: 07. 02. 2022, 09:40
Bydliště: Drážďany

Re: Obecně k moderátorům

#948

Příspěvek od honza22 »

Pláčeš dobře, ale na špatným hrobě. Mě je totálně u zadele, jestli tě Pupák vyfakoval s montáží, protože mi je do toho prd a vůbec mě to nezajímá, takže si tu dál kňourej, že z tebe udělal idiota, postěžuj si, kopni si, ale mě z toho vynech.
Já ho znám přes 30 let a vím, že má jedinou alergii a to na blbce, takže se v kontaktu s nimi se jen špatně ovládá. Pro mě a mnoho dalších to byl jeden z mála lidí, co sem přinášeli skutečně tvůrčí příspěvky a jestli se s někým hádal, mě vůbec nezajímá. Pokud si AF někdo plete s nedělní školou, je to jeho problém.
Jedinej důvod, proč jsem se do toho vložil, je to, že jakmile se rozneslo, že ho Myslivec zabanoval, slétli jste se tady jak mrchožrouti, aby na něm náhodou nezůstal kousek masa. Tak si nech chutnat a mě dej svátek.
A jen tak mezi náma. Když vidím, co tu předvádíš, tak nepochybuju, že tě odhadl dobře, když tě poslal kamsi. ;)
Lunt LS80 DS, Quark combo, EQ-HD-III, Apollo 432M, Saturn 533M, ASI174M
Uživatelský avatar
MMys
Příspěvky: 17669
Registrován: 02. 01. 2001, 05:03
Bydliště: Běleč nad Orlicí
Věk: 51
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecně k moderátorům

#949

Příspěvek od MMys »

Tak s údivem koukám, co se tady za půl dne stihlo zase napsat.

Nevím co přesně MaG smazal, protože jsem viděl už upravený příspěvek. Ale z toho, co zde vyčtu, to vypadá, že z celého příspěvky pouze smazal nadávku (jestě ke všemu vyhvězdičkovanou, ale budiž, dosadit si může každý cokoli). Na druhou stranu, mě tahle úprava nepřijde nijak nelegitimní. Neřeknu, kdyby úprava změnila význam příspěvku, ale to se tady nestalo. Smáznul jen nějakou potencionální sprosťárnu. Třeba i v televizi je naprosto adekvátní postup, že se předmětný neslušný kus projevu jednoduše vypípá. To zde nejde ? Osobně si vzpomínám, že tu a tam takovouhle úpravu udělám i já, hlavně v případě, že hlavní text má nějakou informační hodnotu a bylo by škoda ho máznout celý. Většinou k tomu i napíšu kurzívou poznámku, že jsem to máznul, a příště ať se to neopakuje. Navíc systém fóra přidá poznámku, v kolik a kdo příspěvek upravil (ale nikoli už co upravil). Možná dopsání poznámky Smazal jsem to a to, nadávky si propříště nechte do e-mailu nebo SZ by bylo lepší, ale na věci by to nic nezměnilo.

Pupák ale nedostal ban za tohle. Spíš za rekace, kterými pak obdařil většinu moderátorů, a hlavně za to, že prostě zjevně není schopná žádné sebereflexe, a jakýkoli i malý spor prostě skoro vždycky vygraduje do extrému, takže z toho vznikne situace, kde už je pak špatně všecko a "hasí" se to jen obtížně. Takovýchhle lidí tu za existence astrofora prošlo pár, skoro bych řekl že doslova pár (Vláďa Kocour, a Petr Kubala). Oba z nich fungovali v podstatě velmi obdobným scénářem typu jedině já mám pravdu, a všechno vím, a běda, jak není po mém. Pupák je dalším takovým, byť u něj je to škoda, právě pro některé jeho znalosti a schopnosti a to, že má dost často pravdu. Bohužel v poslední době ta negativa podle nás převažují nad přínosem.

A třeba pro mne jako moderátora je ohromný rozdíl, jestli AF běží s Pupákem nebo bez něj. Když tu je, tak je prostě potřeba AF permanentně hlídat, každý flame hasit hned v zárodku, protože ten jeho způsob komunikace je hrozně konfliktní. Vzhledem k omezenému času, co na to máme, to prostě čas od času je problém, a ty intervaly jsou docela krátké. A pokud nám uživatelé AF píší, ať s tím něco uděláme, co pak s tím.

Osobně jsem doufal, že po tom prvním banu trochu změní přístup k diskuzi zde, ale bohužel, moc dlouho mu to nevydrželo. Ban je prozatím prezentovaný jako trvalý. Jsem ochoten po nějaké delší době (tedy ne po měsíci) zkusit dát mu ještě poslední, ale už opravdu poslední šanci. Pokud to ale vlítne zase do starých kolejí, tak bohužel, bude muset navždy následovat osud těch předchozích dvou, kteří byli schopni AF skoro rozložit a šíleným způsobem rozházet vztahy mezi mnoha do té doby nekonfliktními uživateli.

Mimochodem, naprosto stejným způsobem dopadl na CNC fóru (které okrajově sleduji když tam občas hledám nějakou inspiraci). Díky tomu se šance, že za to můžou blbí moderátoři, dost eliminuje. Tohle už prostě není náhoda.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Uživatelský avatar
honza22
Příspěvky: 284
Registrován: 07. 02. 2022, 09:40
Bydliště: Drážďany

Re: Obecně k moderátorům

#950

Příspěvek od honza22 »

Řekl bych, že jsi s tím banem přišel s křížkem po funuse. Asi to neregistruješ, ale Pupák tu uzavřel veškerou svojí inzerci a rozhodl se zrušit jakoukoli veřejnou komunikaci o dost dřív, než jsi ho zablokoval a i když nechci mluvit za něj, z toho jak se o tobě a tvojí partě cenzorů vyjádřil, usuzuji, že o návrat rozhodně nestojí a když vidím, jak elegantně zlehčuješ fakt, že tu někdo někomu bezdůvodně nadává do čuráků a moderátoři to zametou pod koberec, tak ho naprosto chápu.
Vy se tu pořád oháníte slušností, ale slušnej není ten, kdo říká hovnu stolice, ale ten kdo ctí zásady rovnosti a chová se férově ke všem. Aby moderátor někomu napsal do SZ ať táhne z fóra, že tu o něj nikdo nestojí, jako to udělal Mag před pár měsíci, to se v civilizované společnosti stát nemůže. Za koho tu ten člověk mluví? Za těch pár tisíc registrovaných členů, nebo za tu vaší partu?
Můžeš vlastnit hospodu, ale Cikána z ní vyhánět nesmíš, protože to porušuje princip rovnosti ve veřejných službách. AF je taky jen veřejná služba, i když není výdělečná, řídí se stejnými normami. Pracuju 20 let v Německu a vidím, co znamená dodržovat rovnost. To se tady prostě neděje. Tady si pořád lidi myslej, že moderátor a cenzor jedno jest. Máš všechno uložené, tak se obtěžuj a přečti si to, co tady ti tvoji borci provádí, ale pro tebe je evidentně lehčí to bagatelizovat a hodit to na krk jednomu člověku.
Lunt LS80 DS, Quark combo, EQ-HD-III, Apollo 432M, Saturn 533M, ASI174M
Uživatelský avatar
nou
Příspěvky: 1766
Registrován: 10. 12. 2006, 05:10

Re: Obecně k moderátorům

#951

Příspěvek od nou »

SW 150/750, TS UNC 200/800, SW EQ6-R, Canon 1100D, ASI120MM-S, ASI1600MM Pro, ASI485MC, SW Flex 300/1500 INDI/KStars build skript FITS/XISF prehliadač
Uživatelský avatar
BertCZ
Příspěvky: 310
Registrován: 24. 07. 2020, 09:54
Bydliště: Černošice

Re: Obecně k moderátorům

#952

Příspěvek od BertCZ »

honza22 píše: 01. 08. 2022, 19:39 .... AF je taky jen veřejná služba, i když není výdělečná, řídí se stejnými normami.....
Honzo,

1. Už to nehul.
2. A nebo když už hulíš, tak nepiš na AF.
3. Pokud už musíš hulit, a zároveň psát na AF, nedopouštěj se (prosím) nějakých hlubších úvah. Opravdu píšeš nesmysly.
Meade LX200 16", 14", 12", 8" ... Dobson Obsession 20" ... Celestron Rasa 8" ... eVscope Unistellar ... APM Bino 120 ... Coronado PST
Uživatelský avatar
honza22
Příspěvky: 284
Registrován: 07. 02. 2022, 09:40
Bydliště: Drážďany

Re: Obecně k moderátorům

#953

Příspěvek od honza22 »

Kdybys to alespoň dokázal napsat gramaticky správně, nenapadlo by mě, že je to tvoje osobní zpověď. Jinak zajímavý příspěvek a ukázka inteligentní diskuse. Skoro si trumfnul Bertíka a to je etalon. :lol:
Lunt LS80 DS, Quark combo, EQ-HD-III, Apollo 432M, Saturn 533M, ASI174M
Uživatelský avatar
Psion
Příspěvky: 11725
Registrován: 02. 01. 2001, 05:03
Bydliště: Praha
Věk: 61
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecně k moderátorům

#954

Příspěvek od Psion »

BertCZ: to není hulením, to je evidentně demence v celé rodině, tohle nám tady určitě chybět nebude, další ban bude určitě následovat....
Uživatelský avatar
Míra Pech
Příspěvky: 174
Registrován: 06. 01. 2015, 15:35
Bydliště: Starý Plzenec
Věk: 56

Re: Obecně k moderátorům

#955

Příspěvek od Míra Pech »

Ano, správně mělo být napsáno toto:

Ak stretneš ráno kreténa, tak si stretol kreténa. Ak stretávaš kreténov celý deň, tak ty si kretén.

Nicméně i souvětí cituji:

"Kdybys to alespoň dokázal napsat gramaticky správně, nenapadlo by mě, že je to tvoje osobní zpověď."

není zcela v pořádku po významově-gramatické stránce.

První část souvětí se jeví jako podmínka díky slovu "Kdybys" a čárkou za "správně". Proti tomu ale jde "alespoň". Vidím tak dva možné významy tohoto souvětí:
1. Podmínková věta ovšem bez slova alespoň: "Kdybys to dokázal napsat gramaticky správně, nenapadlo by mě, že je to tvoje osobní zpověď."
2. Dvě samostatné (i významově)věty: "Kdybys to alespoň dokázal napsat gramaticky správně. Nenapadlo by mě, že je to tvoje osobní zpověď."

Čeština je prostě krásná.
To jen tak pro odlehčení vlákna.
Uživatelský avatar
MMys
Příspěvky: 17669
Registrován: 02. 01. 2001, 05:03
Bydliště: Běleč nad Orlicí
Věk: 51
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecně k moderátorům

#956

Příspěvek od MMys »

Tak a dost ! Tyhle připomínky o tom, že AF je veřejná služba, a musí tady platit nějaká rovnost předepsaná kýmsi ve veřejných službách, na to jsem dost alergický. A upřímně, mám problém i s tou hospodou. Ten příměr je trefený na hlavičku. Hospoda je majetek jejího majitele, a pokud mu tam leze někdo, kdo mu tam pravidelně dělá bordel, obtěžuje hosty, nebo likviduje vybavení (zde Pupák), tak tam prostě chodit nebude, v tomhle bych stál za majitelem. Celá tahle pitomá korektnost a snaha o absolutní rovnost, kdy i grázlovi nesmíte zkřivit vlásek na hlavě, totiž jednou pošle naši civilizaci do pekel, pokud rychle nevezmeme rozum do hrsti (v Německu holt nevzali, tady je to zatím ještě celkem v pořádku, i když se to snažíme dohnat). Mě osobně je totiž úplně jedno, jestli je prudič bílej, černej nebo fialovej. Mám spoustu přátel mezi lidmi různých národností, a znám osobně jak velmi slušné cikány, tak i bílé, kteří se chovají hůř, než ti nejhorší cikáni. Takže opatrně s tímhle srovnáváním. Ale to je už opravdu dost mimo téma.

Takže zpět k věci. Provozovatel a zakladatel a majitel fóra (fyzická osoba, kterou znám, a jíž fórum je) pověřil moderováním fóra několik moderátorů, a mne administrátorem. Slíbil jsem mu, že ho budu udržovat v rozumně funkčním stavu.

Vytipoval bych 2 pravidla:

7. CHOVÁNÍ VŮČI OSTATNÍM UŽIVATELŮM - Respektujte prosím elementární pravidla slušného chování. Diskutující přirozeně spolu mohou nesouhlasit, je to koření každé diskuse. Vzájemné napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nejsou vítány subjektivní soudy nad jednou konkrétní osobou nebo skupinou osob. Vyvarujte se prosím i slovních narážek na druhé, přímých i nepřímých (toto platí i vůči nečlenům fóra!).
Neprovokujte a ani zbytečně neodpovídejte na provokující příspěvky. V případě jejich výskytu použijte nejlépe funkci "Upozornit moderátora".
Nepřenášejte na fórum své soukromé spory. Ostatní uživatele obtěžují a obvykle je zde nelze vyřešit. Použijte vždy email nebo soukromé zprávy.


Pokud chceme řešit poslední exces s oním příspěvkem, tak zde se proti pravidlům provinili oba. Měli si to vyříkat soukromě, mimo veřejné příspěvky. Jenomže u BertaCZ to byl prohřešek hádám asi tak první, a ještě banální (který MaG navíc asi po upozornění vyřešil výmazem části porušující pravidla, což je metoda přípustná, viz níže). Zatímco u Pupáka je to tady co chvíli.

10. MODEROVÁNÍ FÓRA - O tom, zda příspěvky splňují výše uvedená pravidla rozhodují výhradně moderátoři fóra. Mají právo editovat, mazat a přesouvat příspěvky, které podle jejich názoru pravidla porušují. Při častém nebo soustavném porušování pravidel ze strany konkrétního uživatele si administrátor fóra vyhrazuje právo udělit mu tzv. BAN (tj. dočasné nebo trvalé zamezení přístupu na fórum). Rozhodnutí moderátorů a administrátora jsou konečná. Jakékoli stížnosti na jednání moderátorů nebo administrátora jsou přípustné pouze formou soukromých zpráv nebo emailem.

A k tomu bych dodal jen toto: Pokud se to někomu nelíbí, ať si udělá svoje vlastní fórum. Chodím i na jiné (netýká se astronomie), a tam jsou pravidla a moderování velmi striktní, a i několikadenní ban za každou blbost. To je druhý extrém. Z toho pohledu je AF moderované velmi mírně, tak, že eliminuje pouze opravdu ty největší excesy.

Pravidla jsme vytvořili kdysi dávno se Shodamem, a adminem serveru, a posupně je trochu upravovali. Ale nikdy je nelze napsat tak, aby postihly všecko. Lidi, mějte rozum. Pokud někdo nedokáže bezkonfliktně existovat nejen na tomhle fóru, ale potká ho to vlastně na každém, tak asi bude opravdu platit ta hláška od uživatele nou citovaná níže. Nic ve zlém, ale já jsem prostě zvyklý říkat a psát to, co si myslím (i když se to občas někomu nelíbí).

Celou dobu, co moderujeme tohle fórum, jsem se snažil o maximální objektivitu. Ti uživatelé, kterým jsme dali permanentní ban, jsou za celou dobu existence fóra pouze tři (nepočítám samozřejmě spamery, boty a podobné) To, že jsem nakonec (byť docela nerad) dal ban Pupákovi, je jen moje rozhodnutí. Není to tak, jak mi někteří podsouváte (a jak mi i Pupák napsal do SZ) že jsem vyměknul po nátlaku ostatních, abych mezi ně lépe zapadl. Prostě už mě nebaví se dívat, jak někdo s prominutím permanentně rozesírá fórum svým stylem diskuze, a po návratu z práce půl večera řešit následky a složitě rozhodovat, kdo si vlastně začal a kdo byl v právu. To by nezvládl snad ani moderátor na plný úvazek.

A omlouvám se za poněkud ostřejší příspěvek. Bohužel nepoznám, jestli za klávesnicí sedí či pod účtem honza22 je přihlášený jeho skutečný majitel, nebo Pupák.

A na závěr jedno přání: Nechcete se už na tyhle žabomyší spory vykašlat, a diskutovat o tom, k čemu je tohle fórum určeno ?
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Uživatelský avatar
biker.fm
Příspěvky: 4182
Registrován: 09. 06. 2008, 02:34
Bydliště: Frydek-Mistek
Věk: 56
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecně k moderátorům

#957

Příspěvek od biker.fm »

Nechcete toho vzajemneho se napadani uz nechat ? Nic se tim nevyresi a podle predchozich prispevku od konkretnich jedincu si kazdy muze udelat o kazdem jedinci obrazek.
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.


APM 152/1200 a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
Uživatelský avatar
MMys
Příspěvky: 17669
Registrován: 02. 01. 2001, 05:03
Bydliště: Běleč nad Orlicí
Věk: 51
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecně k moderátorům

#958

Příspěvek od MMys »

Reakce na nahlášený příspěvek "Toto neni urazeni ? To se smi ? (protože v systému AF nevidím jak reagovat na nahlášení nějakou odpovědí).

proč by to mělo být urážení ? Koho konkrétně to uráží ? Za prvé je to víceméně citace z filmu. Za druhé, to přesně vystihuje ten případ, co se řeší. Když ať vlezu, kam vlezu, a mám všude ten samý problém, tak asi nebude chyba v jiných, ale spíš ve mě.To je ta Pupákova chybějící sebereflexe. Ostatně, psal jsem mu něco v podobném smyslu, když jsem mu dával ban.

Pak je ještě jedno přísloví: "potrefená husa nejvíc kejhá"

honza22 píše: 01. 08. 2022, 20:33
Kdybys to alespoň dokázal napsat gramaticky správně, nenapadlo by mě, že je to tvoje osobní zpověď. Jinak zajímavý příspěvek a ukázka inteligentní diskuse. Skoro si trumfnul Bertíka a to je etalon. :lol:
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Uživatelský avatar
aspius
Příspěvky: 174
Registrován: 08. 06. 2020, 16:28
Věk: 44

Re: Obecně k moderátorům

#959

Příspěvek od aspius »

AZ-EQ6, SW ED80, Canon 600D mod., ZWO asi120MM, AZ3, SW R120/600, Kowa 8x30 YF ,Omegon 2.1x42, MAK180, goto dobson
Uživatelský avatar
honza22
Příspěvky: 284
Registrován: 07. 02. 2022, 09:40
Bydliště: Drážďany

Re: Obecně k moderátorům

#960

Příspěvek od honza22 »

MMys píše: 01. 08. 2022, 21:04
Takže zpět k věci. Provozovatel a zakladatel a majitel fóra (fyzická osoba, kterou znám, a jíž fórum je) pověřil moderováním fóra několik moderátorů, a mne administrátorem. Slíbil jsem mu, že ho budu udržovat v rozumně funkčním stavu.
Můžeš nám prozradit, kdo je majitelem a provozovatelem AF? Předpokládám, že tato informace není předmětem státního tajemství.
Zkus se zamyslet nad tím, co tvoří hodnotu AF. Není to prostor na disku, nebo SW. Jsou to informace, které tu nashromáždili členové a tyto informace nejsou majetkem provozovatele. Jsou stále majetkem jejich autorů, takže s nimi nikdo nemůže svévolně nakládat a nikdo nemůže omezit majiteli těchto informací přístup k nim a jejich úpravu, či smazání. Zveřejním zde fotku, je to moje fotka a bez mého souhlasu s ní nikdo nemůže manipulovat. Už samotný fakt, že na AF mohu své komentáře editovat, či smazat jen pár hodin, je naprosto nesmyslný. Na většině zahraničních fór si můžu upravit, nebo smazat svůj příspěvek kdykoli, protože je můj. Provozovatel prostě respektuje zákony a nedovolí si někoho omezovat.
Tady někoho zablokuješ a tím mu ukradneš veškerý jeho majetek, který zde propůjčil. Je to duševní vlastnictví a to se v civilizované společnosti nezcizuje. Umím pochopit, že někomu znemožníš psát další komentáře, ale jakým právem ho odstřihneš od jeho majetku a SZ?
To je jako kdyby veřejná galerie najednou zabanovala jednoho s autorů, jehož díla vystavuje a znemožnila mu k nim přístup. Chápeš alespoň trochu, že zákony nemáme pro zábavu těch, co je porušují?
A poslední poznámka.
Nikdo nemá právo upravovat a pozměňovat něčí komentáře ve veřejné diskusi. Každý občan této země nese trestně právní odpovědnost za obsah svých veřejných výroků, takže nikdo je nesmí pozměňovat. Můžeš je smazat, nahlásit PČR za porušení zákona, ale nemůžeš je pozměňovat. To pak každý moderátor může libovolný komentář upravit do tvaru : " podporuji válku na Ukrajině a islámský stát" a autor původního komentáře se bude divit, až mu doma bude zvonit policie.
Vypadáš jako cekem inteligentní člověk, tak bys snad mohl pochopit, že zákony této země jsou nadřazeny interním pravidlům, které jste si tady dohodli. AF je veřejná služba a musí se řídit zákony stejně jako každá jiná, ať se ti to líbí nebo ne.
Naposledy upravil(a) honza22 dne 02. 08. 2022, 07:25, celkem upraveno 2 x.
Lunt LS80 DS, Quark combo, EQ-HD-III, Apollo 432M, Saturn 533M, ASI174M
Odpovědět