Montáž Auto-Tracking
Montáž Auto-Tracking
Predám v 100% stave od od MC MAK 127 montáž Auto-Tracking s vystuženým statívom - použitá 2x. Pretože namám už od nej krabicu, podmieňujem len osobný odber. Som z okresu PP.
Re: Montáž Auto-Tracking
Prípadne doveziem do rozumnej vzdialenosti od PP.
pisal som sukromnu spravu este v decembri..doteraz zostala neprecitana
EQ2+SW 80/400,15x70,25x100 bino
Ja som písal niekoľko správ (tie sa prečítali) aj email a bez odozvy. Predajca nekomunikuje.
Ak je tak, ospravedlňujem sa. Na AF som nový a len sa oboznamujem s ním. Rád a pohotovo odpoviem : fezol@centrum.sk
Toto nedorozumenie nastalo preto, že pri reg. na AF som uviedol e-mail, ktorý vôbec nepoužívam a až dnes som doňho vošiel a skutočne tam boli e-maily, na ktoré som neodpovedal. Týmto sa chcem ospravedniť dvom záujmcom o montáž. Ako som už uviedol, permanentne používam e-mail :
fezol@centrum.sk
fezol@centrum.sk
Pozháňal som pre montáž vhodnú krabicu a viem ju poslať. Ešte na doplnenie uvádzam, že montáž nie je GOTO, ale len motorizovaná. Základná orientácia je na sever podľa priloženého kompasu.
Za kolik montáž prodáváte? Byla by fotografie? Že není GOTO, ale jen motorizovaná znamená, že se řídí podle severu a ne podle místa na obloze? Děkuji...
Ta montáž nemá nějakou značku, nějakého výrobce, aby se daly dohledat parametry a nebylo potřeba se dohadovat, co vlastně umí a dělá ?
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Montáž je takmer identická so SkyWatcher AutoTrek GOTO / moja je SkyWatcher Auto Tracking - vidíte tú podobu ? /.
Nie je GOTO, pretože sa orientuje len na sever, potom zrýchleným motorickým chodom na daný objekt nočnej oblohy, prepne sa na pomalý chod, ktorý stabilne drží nočný objekt v zornom poli teleskopu. Dávnejšie som ju kúpil v Poľsku spolu s Mak 127/1500, ktorý už nemám a 1-2x som s ňou pozoroval s WO 70/420. Montáž je napájaná 8x batériami AA 1,5v a má rúčku - ovládač. Je k nej firemný hlinikový statív, ktorý som v hornej časti vyplnil betónom a tým som znateľne zvýšil stabilitu.
Žiaľ, foto neviem vložiť do AF, ale pokiaľ bude záujem oňho, reagujte na môj e-mail a ja ho pošlem záujemcovi taktiež na e-mail.
Nie je GOTO, pretože sa orientuje len na sever, potom zrýchleným motorickým chodom na daný objekt nočnej oblohy, prepne sa na pomalý chod, ktorý stabilne drží nočný objekt v zornom poli teleskopu. Dávnejšie som ju kúpil v Poľsku spolu s Mak 127/1500, ktorý už nemám a 1-2x som s ňou pozoroval s WO 70/420. Montáž je napájaná 8x batériami AA 1,5v a má rúčku - ovládač. Je k nej firemný hlinikový statív, ktorý som v hornej časti vyplnil betónom a tým som znateľne zvýšil stabilitu.
Žiaľ, foto neviem vložiť do AF, ale pokiaľ bude záujem oňho, reagujte na môj e-mail a ja ho pošlem záujemcovi taktiež na e-mail.
Obrazek lze pridat jako prilohu, ukazano tady.
Celestron C9.25, LZOS 115 mm, Lunt 80mm, Losmandy G11
Skúšal som dať foto montáže, ale je to "príliš veľ ký súbor"
Opravdu je problém dát přesný název typu nebo odkaz na prodejce ? Už tu máš 8 příspěvků a nikdo neví, co prodáváš.Kaskelo píše:Montáž je takmer identická so SkyWatcher AutoTrek GOTO / moja je SkyWatcher Auto Tracking - vidíte tú podobu ? /.
Tou velkou rychlostí najede na objekt sama ?
Naposledy upravil(a) MilAN dne 11. 01. 2021, 17:12, celkem upraveno 2 x.
lepší rada žádná než špatná
Tady :
MMys píše:... Limit je 2MB na snímek, a maximálně 5 obrázků v příspěvku.
Povolené je pouze JPG a PNG.
Celestron C9.25, LZOS 115 mm, Lunt 80mm, Losmandy G11