T-S QUATTRO KOMAKOREKTOR 2” - PRODÁNO
T-S QUATTRO KOMAKOREKTOR 2” - PRODÁNO
Prodám čtyřčlenný komakorektor od T-S. Komakorektor je určen pro dalekohledy Newton f/4, je opatřen FMC vrstvami, backfokus je 55mm, poměr zvětšení je 1,175x. Vhodný pro APSC formát.
Cena je 2 000,- Kč bez poštovného.
Mohu přidat distanční kroužky pro nastavení backfokusu a Tkroužek pro bajonet Canon EOS. +500,- Kč
Cena je 2 000,- Kč bez poštovného.
Mohu přidat distanční kroužky pro nastavení backfokusu a Tkroužek pro bajonet Canon EOS. +500,- Kč
KOvář JAROslav
Re: T-S QUATTRO KOMAKOREKTOR 2”
Zdravim, prosim Vas, je tento korektor pouzitelny aj pre F/5 dalekohlady? Mam 150/750.
Dakujem, F.
Dakujem, F.
Komakorektory mají určitý rozsah světelností pro které je lze použít. Dalekohled s F/5 bude mít z principu komu menší, takže korektor bude použitelný.
Kojaro
Kojaro
KOvář JAROslav
Ďakujem za info, este by som mal otazku, ak som to správne pochopil, na tento korektor uz môžem priamo pripojiť T2 adaptér (ten už mám), má to závit pre T2 adaptéry? Prípadne má to 58mm závit? Mám aj taký adaptér na Canon.
Poslali by ste prípadne aj na SK, najlepšie Zasielkovnou (ked sa trošku upokojí aktuálna situácia)?
Ďakujem
Poslali by ste prípadne aj na SK, najlepšie Zasielkovnou (ked sa trošku upokojí aktuálna situácia)?
Ďakujem
Na vstupu je filtrový závit, na výstupu T2.
Na Zasielkovnu jsem zatím nic neposílal, musim si to nejprve naštudovat...
Na Zasielkovnu jsem zatím nic neposílal, musim si to nejprve naštudovat...
KOvář JAROslav
Pokud zájem trvá, mohu odeslat po 11.1.21 na Zasielkovňu SK dobírkou. Cena za doručení na výdejní místa na Slovensku je 85 Kč, při doručení na adresu pak zaplatíte 149 Kč.Za dobírku zaplatíte 19 Kč, tato částka se přičte k finální ceně za doručení.
Prosím o případné zaslání adresy do soukromé zprávy.
Kojaro
Prosím o případné zaslání adresy do soukromé zprávy.
Kojaro
KOvář JAROslav
Ahoj,
poslal jsem SZ.
Morouz
poslal jsem SZ.
Morouz
Zdravim, ospravedlnujem sa za neskoru odpoved, ale rusim zaujem, kedze z viacerich zdrojov som pocul, ze nie je najvhodnejsi pre f/5 dalekohlady.
Dakujem,
F.
Dakujem,
F.
- lord_Sith
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
ahoj. já bych ho vzal kdyby byl jeste volný. a ten t koužek sedí k backfocusu popřípadě?
SW Newton 250f4 carbon, OV JMI EV-XTN 3 ". ASI1600mmpro+GPU aplanatic+OrionSkyglow, filtry Baader 1.25. Artesky 60/240+ASI120mm to vše na EQ6, CEOS 250D 
https://www.flickr.com/photos/167555325@N05/albums

https://www.flickr.com/photos/167555325@N05/albums
Do zítra zamluveno pro Morouze.
pro lord_Sith :
Ano, jsou u toho 3 kroužky (každý jiné velikosti ) pro nastavení backfocusu . Dá složit jak pro Canon EOS tak i pro jiné kamery.
pro lord_Sith :
Ano, jsou u toho 3 kroužky (každý jiné velikosti ) pro nastavení backfocusu . Dá složit jak pro Canon EOS tak i pro jiné kamery.
KOvář JAROslav