nazdarek nevie niekto kde sa da zistit informacia typu napr ako bolo 20.05.1987 v Kosiciach?alebo len cisto aka je pravdepodobnost jasneho pocasia v nejaky den roku.
diky
statistika pocasia
statistika pocasia
na strankach CHMI sa daju pozriet aj stare snimky z meteosatu
YEPUN telescope 254/1200, EQ6-goto, CG5+ Newton 152/903, R 70/700, 70/1000, Dobson 130/1100, Canon 40D, L 70-200/2,8 www.astrosid.szm.sk
statistika pocasia
ale tam asi nenajdem prave ten udaj ze aka bola teplota v nejaky datum nejakeho roku.vobec vie niekto o takej verejnej databaze kde by sa ali tieto udaje ziskat? 
statistika pocasia
skus shmu... ale toto su data, za ktore sa plati... a nie malo
statistika pocasia
a o niecom co je zadarmo nahodou neviete?
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
statistika pocasia
A co čekáš? V dnešní době... 
Sháněj poblíž sebe soukromou meteostanici. Tam by ti mohli pomoct. Prostě potřebuješ nějakýho blázna, co dělá pravidelné záznamy. Někdo jen tak pro sebe, někdo i předává do ČHMÚ/SHMÚ..
Jsou tací, jen ti neporadím, kde je u tebe hledat
Sháněj poblíž sebe soukromou meteostanici. Tam by ti mohli pomoct. Prostě potřebuješ nějakýho blázna, co dělá pravidelné záznamy. Někdo jen tak pro sebe, někdo i předává do ČHMÚ/SHMÚ..
Jsou tací, jen ti neporadím, kde je u tebe hledat
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
statistika pocasia
a o niecom co je zadarmo nahodou neviete?
no... ja by som mozno vedel nejake data v robote pozriet... pripadne vysomrovat
neviem, ci nasi meteorologovia este maju pristup do databaz shmu, prip. by som skusil inych znamych... napis mi presne co potrebujes... posli cez sukromne spravy na persoholicovi
dusko
no... ja by som mozno vedel nejake data v robote pozriet... pripadne vysomrovat
neviem, ci nasi meteorologovia este maju pristup do databaz shmu, prip. by som skusil inych znamych... napis mi presne co potrebujes... posli cez sukromne spravy na persoholicovi
dusko