chtěl bych zkusit pozorování pomocí nějaké astro kamery. V první řadě mi jde zatím jen o pozorování měsíce,planet, galaxií a možná jasnějších DSO. Mám Newtona 150/750 na EQ-5 GoTo montáži. Moje představa je taková, že bych mohl tímto způsobem vidět ,,online přes počítač nebo tablet,, trochu více detailů než mi dovoluje dalekohled a okulár. Nevím jestli není moje úvaha zcela mylná tak mne kdyžtak vyveďte z omylu

a/ budu k tomuto účelu (pravděpodobně krátké expozice v řádech sekund) nutně potřebovat nějakou další pointační kameru a k tomu vhodný hledáček + připojení k autoguider portu ?
b/jaká snímací kamera je pro tento účel vhodná - mám na mysli něco pro začátečníka ? ( a raději bych asi chtěl něco barevného)
c/jakým způsobem probíhá ,,on-line,, zobrazování na PC(notebooku) ? Předpokládám, že je k tomu potřeba nějaký SW . Zobrazuje se takto jen každý pořízený snímek zvlášť nebo se to nějakým způsobem skládá z více snímků do jednoho obrázku ?
Hledal jsem tady na fóru nějaké vlákno o on-line pozorování přes kameru, ale bohužel jsem neměl štěstí. Tak pokud něco tady přece jen je tak mne nasměrujte..
Děkuji