Na co návod, mě to přišlo celkem intuitivní (mám už roky podle obrázku identickou verzi, koupenou tenkrát na Aliexpresu, tak snad se to ovládá stejně).
1) zapneš to (ON/OFF) na pravém boku
2) tlačítky doprava/doleva na tom kříži si vybereš nastavovaný parametr, pohybuje se taková vodorovná čárka na displeji pod popisky:
DE - delay - prodleva
BU - B unit, délka otevření závěrky na B
INT - interval - perioda opakování sekvence délky BU + zbytek doby
N - počet snímků, když tam dáš 0 nebo -- či co to tam je, tak to opakuje donekonečna
reproduktorek - zap/vyp ozvučení (pípání)
3) po výběru parametru zmáčkeneš prostřední tlačítko
4) pomocí tlačítek nahoru/dolu nastavuješ ten parametr, hodiny, min, sec, podle toho, co bliká (to se ovládá zase tlačítky doprava/doleva)
5) prostředním tlačítkem potvrdíš nastavenou hodnotu
6) tlačítkem start/stop pouštíš a zastavuješ tu nasatavenou sekvenci.
Osobně to nastavuji tak, že do BU dám délku expozice, do INT celkovou dobu mezi snímky, stačí BU+1 sekunda. DE nenastavuji, to je prodleva na začátku.
Velké šoupací tlačítko s nápisem HOLD je na ruční exponování, a když to nechceš držet, po zmáčknutí to šoupneš nahoru, a ono se to zaaretuje, a na dipleji to počítá čas (a pípá po sekundě, když to máš aktivované).
levé tlačítko žárovka/lock rozsvěcí podsvit displeje, asi tak na 3sec. což je pro nastavování dost o nervy

takže si radši svítím čelovkou

Spíš se to hodí na kouknutí, kolik je už odexponováno.
Dlouhé podržení toho tlačítka zamkne ostatní tlačítka, aby se omylem nezmáčkla. Když je to aktivní, svítí na dipleji velké L
Českej návod asi nikde na internetu neexistuje, nenašel jsem. Akorát anglický, ale ty obrázky jsou dostatečně isntruktážní i bez znalosti angličtiny:
https://www.fotomalek.cz/fotky15394/fot ... -serie.pdf