1)Opatrně jsem pomocí malinkého šroubováčku vysunul gumu ven.

2)Opatrně odlepil očnice

3)Trochu jsem okuláry očistil od stávajícího lepidla a nasadil na okulár očnici z Baader Hyperion.Ona tam krásně zapadne a zároven vytvoří prostor pro finální očnici.Jde to ovšem použít i bez nich.Tahle očnice slouží jen proto aby zakryla milimetrový otvor ,který nezakryla hlavní očnice a zároven zamezila vniknutí nečistot do prostoru okuláru.

4)Nasadil jsem tyhle v Číně koupené očnice

5)Po nasazení očnic bez Baaderovských to vypadalo takhle.Tam je vidět ta zminovaná mezírka,proto jsem usoudil že to bude lepší i s těmi očnicemi z Hyperionu

6) Po kompletním nasazení obou očnic to vypadá takto.Není to hezčí než na obrázku 5,ale je to praktické.

Čeho jsem tím docílil uvidíte na fotkách níže.Pro porovnání jsem použil pravítko aby byl vidět jasně rozdíl v prostoru pro nos.
1)Originál očnice cca 13mm

2)Originál očnice sklopené cca 15mm

3)nové očnice cca 25mm

Z obrázků vyplývá že jsem prostor pro nos rozšířil o 10-12mm.A to je dostačující pro všechny.Myslím
Nakonec jsem očnice dovybavil krytkami 40mm taktéž z dálného východu.Při úpravě není nutné nic lepit (vše krásně do sebe zapadá )a původní očnice jde kdykoliv vrátit zpět.

Nešlo mi o nic jiného než ukázat lidem, že špatné očnice neznamenají špatný dalekohled .Dalekohled takto používám intenzivně 3 měsíce a jsem velice spokojen.Kdo měl dalekohled v ruce,nepoznal že je upravený.Z nenáviděného dalekohledu (díky očnicím) se z toho stal můj nejpoužívanější a nejoblíbenější dalekohled.