Canon EOS 5D (tělo, full frame) - PRODÁNO

Zamčeno
Petr M.
Kontaktovat uživatele:

Canon EOS 5D (tělo, full frame) - PRODÁNO

Příspěvek od Petr M. »

Prodám tělo fotoaparátu Canon EOS 5D. Jde o první verzi pětky (bez videa), je plně funkční, v dobrém stavu (jsou na něm patrné drobné stopy používání, viz foto), není modifikovaný. Pokud sháníte levné fullframe tělo (např. pro modifikaci), mohl by se vám hodit.

http://astrofoto.rajce.idnes.cz/Canon_EOS_5D/

K fotoaparátu je krabice, popruh, dvě nabíječky (originální a druhá z číny), tři akumulátory (všechny fungují, nejnovější je koupený loni v srpnu), dvě paměťové karty (CF 2 GB a 4 GB), několik CD od výrobce. Dále nová nepoužitá sada na čištění FF čipu - koupil jsem ji ve Foto Škoda, ale k čištění jsem se již nedostal.

Snažil jsem se zjistit, kolik má fotoaparát najeto cyklů závěrky, ale nepodařilo se mi to - utilitky dostupné na internetu jsou většinou pro novější těla, nebo nefungují (strávil jsem tím přes 3 hodiny bez úspěchu).

Cenu bych si představoval 8 000 Kč, předání je možné v České Bříze nebo v Plzni (možná bych se nechal ukecat i na Prahu, občas tam zajedu).
na focení: SW ED 80/600 + montáž EQ5 SynScan + Lacerta MGEN II Guider, na koukání: Dobson SW 250/1200
Petr M.
Kontaktovat uživatele:

Re: Canon EOS 5D (tělo, full frame)

Příspěvek od Petr M. »

PRODÁNO
na focení: SW ED 80/600 + montáž EQ5 SynScan + Lacerta MGEN II Guider, na koukání: Dobson SW 250/1200
Zamčeno