Pánové, prosím, když už sem dáváte hromady odkazů, pište k nim nadpisy o čem vlastně jsou. Je to dobré už minimálně pro vyhledávač. A ne každý má čas nebo chuť se proklikávat odkazy, aby se dozvěděl, co autor příspěvku chtěl nabídnout.
Roger Hill, fotografie blesků a tornád, nějaké ty krajinky, ale častokrát už i takové kýče. Podívejte se spíš na videa. Nechápu jak ten člověk může v klidu fotit a smát se na tornádo ze vzdálenosti třeba 500 metrů nebo na skále nemít strach z blesků které jsou až nebezpečně blízko .
No je to paráda ,ale to by mě manželka asi vyhodila i s Apollem a potom by letěly i moje dalekohledy . Prostě ženy k našim koníčkům nemají ten správný přístup
SCT 203/2032, SW Evostar ED80, CG5, SW EQ3-2, AZ4 GSO, 20x80,10x50, 8x30 GSO 70°/15,20,30 -TS 4 UWA 82°- Baader Ortho 6,10 - Hyperion 8-24 Mark IV - APM Lunt - Baader Neodymium, Fringe Killer, Solar Continuum, UHC, CLS Astronomie pro každého
Cztwerec píše:Roger Hill, fotografie blesků a tornád, nějaké ty krajinky, ale častokrát už i takové kýče. Podívejte se spíš na videa. Nechápu jak ten člověk může v klidu fotit a smát se na tornádo ze vzdálenosti třeba 500 metrů nebo na skále nemít strach z blesků které jsou až nebezpečně blízko ...
Hovorí sa tomu vášeň. Koľko ľudí robí napríklad nebezpečné športy ...
Aby sme neodbiehali od témy, dnes sa o ňom už veľa nehovorí, ale svojho času to bol jeden z najznámejších lovcov tornád, dokonca pracoval aj pre Natianal Geographic: Tim Samaras. Niektoré jeho videá sú šokujúce Season Finale - Tim's Probe Intercept
No je to paráda ,ale to by mě manželka asi vyhodila i s Apollem a potom by letěly i moje dalekohledy . Prostě ženy k našim koníčkům nemají ten správný přístup
Doporucuji to maskovat jako darek pro dite, uz jsem objednal pro dlouhe vecery s neproniknutelnou oblacnosti
Doporucuji to maskovat jako darek pro dite, uz jsem objednal pro dlouhe vecery s neproniknutelnou oblacnosti
Jo to je dobrý nápad ale synkovi je jiý 27 let a už si moc nehraje...
SCT 203/2032, SW Evostar ED80, CG5, SW EQ3-2, AZ4 GSO, 20x80,10x50, 8x30 GSO 70°/15,20,30 -TS 4 UWA 82°- Baader Ortho 6,10 - Hyperion 8-24 Mark IV - APM Lunt - Baader Neodymium, Fringe Killer, Solar Continuum, UHC, CLS Astronomie pro každého
Našel jsem stavebnici rakety N-1 po startu. Při umisťování veškerých dílů se fantazii meze nekladou! (kdo neví, o co jde: N-1 pokaždé explodovala)
n-1.jpg (187.51 KiB) Zobrazeno 4085 x
SW 200/1000, SW 200/800, SW130/650PDS, TS Photoline 72mm f/5.5 APO, LUNT Ha 60/500 B1200
ZWO ASI1600MM Pro, 2×QHY-5 mono, OM-1 mark II, E-M1 mark III, E-M1 mark II mod
SW EQ6-R, SW HEQ-5 SS, TS AZGP, vlastní dobsonova montáž FITS prohlížeč