Montáž LXD55

Vše o montážích, stativech, pohonech dalekohledů, naváděcích systémech, apod.
Odpovědět
Pavuk_

Montáž LXD55

Příspěvek od Pavuk_ »

OK takze som ju vytvoril.
Jan

Montáž LXD55

Příspěvek od Jan »

Pavuk_ napsal: OK takze som ju vytvoril.
To: Pavuk_

Vysvetli mi (a hádam i nám) prosim o čo sa jedná? Táto veľmi holá veta mi skutočne nič nehovorí..

Je to snáď kvíz? Omyl? Šifra? Alebo mám dlhé vedenie? Ale absolutne netuším, čo je tu tématom do diskuzie? Nebolo by dobré najprv vysvetliť o čo ide a potom eventuálne i položiť otázky?

Ale podľa mňa:
prílišná stručnosť nie je cnosť, ale ten horší opak ukecanosti..

Zdraví
Jan
Rudy

Montáž LXD55

Příspěvek od Rudy »

Jan napsal:

To: Pavuk_

Vysvetli mi (a hádam i nám) prosim o čo sa jedná? Táto veľmi holá veta mi skutočne nič nehovorí..

Je to snáď kvíz? Omyl? Šifra? Alebo mám dlhé vedenie? Ale absolutne netuším, čo je tu tématom?
Ale podľa mňa:
prílišná stručnosť nie je cnosť, ale ten horší opak ukecanosti..

Zdraví
JanZdravim Ta Janko.
Tuto temu otvoril Pavuk, ale to len preto,ze sme sa vo vseobecnej diskusii na temu radioastronomia rozhovorili o vselicom inom len nie o radioastronomii.
A je pravda ze tu temu o LXD 55 neotvoril najstastnejsie.Teraz uz vies o co ide-porad!

Rudolf

Rudolf
Rudy BASE ( Bojnice Amateur Space Ear ) "To invent, you need a good imagination and a pile of junk" - Thomas Alva Edison
Jan

Re: Montáž LXD55

Příspěvek od Jan »

Všetko v poriadku, až dodatočne som prečítal Vašu diskuziu o RA a došlo mi, že ste pre montáž LXD55  urobili výhybku sem.. :-)  a to v záujme očistenia Vašej RA temy.

S montážou LXD55 neporadím, lebo nemám žiadne osobné zkúsenosti a viem len to, čo sa dá vyčítať z prospektov (a to býva veľmi tendenčná literatúra :-) )

Pokiaľ má niekto konkrétne zkúsenosti s LXD55 prosím ozvite sa.
Zdraví
Jan

Odpovědět