Nevyužité astronomické komponenty - PRODÁNO
Dříve jsem se věnoval astronomii aktivně, nyní mi na to nezbývá mnoho času. Rád bych nabídl část těchto věcí, které mi doma leží ladem a někdo jiný by je třeba využil. Na požádání mohu poslat fotografie. Ceny jsou bez poštovného (Česká pošta Balík do ruky + křehké cca 160,- Kč, PPLka cca 120,- Kč Případná komunikace je možná přímo na e-mailu achird@seznam.cz . Prodané položky ze seznamu vždy smažu.
2. Okulár Celestron Omni 15mm Eyepiece (1.25")
Nevyužívaný kvalitní okulár k dalekohledu
Původní cena 1650,- Kč, cena k prodeji 700,- Kč
3. CELESTRON Eyepiece 25mm E-LUX
Původní cena 1400,- Kč, cena k prodeji 650,- Kč
4. Okulár Celestron 40mm OMNI 1.25"
Původní cena 2500,- Kč / cena k prodeji 1000,- Kč
6. Okulár Meade 26mm Series 4000 QX 2" Wide Angle Eyepiece with 70 Degree Field of View.
Původní cena 4700 Kč / cena k prodeji 2000,- Kč
7. Barlow 2x (z balení dalekohledu Bresser optik 150/800, nemá využití)
Původní cena není známa / cena k prodeji 400,- Kč
8. Kompletní DSLR fotoaparát CANON EOS 1000D vč. baterie, nabíječky a ZOOM objektivu pr. 58 mm, 18-55 mm
Fotoaparát využívaný asi rok na astronomii, stále velmi dobře funkční, pro astronomii nyní není čas jej využívat ani jako rodinný fotoaparát. K dispozici všechno včetně kabelů k PC, manuálu a CD.
Původní cena vč. objektivu 11300,- Kč, cena k prodeji 5200,- Kč
9. Zrcadlový objektiv MC Rubinar 8/500 Makro
Objektiv s možností velkého přiblížení a pořízení makro snímků, ohnisková vzdálenost 500 mm. Současná redukce je pro fotoaparát Nikon, při použití s fotoaparátem na film. Pro focení s DSLR, aby šel zaostřit na nekonečno je buď nutno zakoupit redukční člen nebo si s výstupem objektivu pohrát tak, aby zaostřit šel. Budu jej ještě zkoušet tento týden s DSLR Canon EOS, tak dám vědět, zda to není lepší.... S nějakou kamerou by určitě fungovat měl... Objektiv může posloužit jako pointér na malém dalekohledu. Používal jsem jej jako objektiv na fotografování západů slunce s fotoaparátem na film, nyní na to již nemám čas. Původním záměrem bylo objektiv používat jako pointér, ale nakonec jsem tento záměr nerealizoval díky získání jiného pointéru.
Původní cena 11000,- Kč / cena k prodeji 2000 Kč
[reason]Vymazání již prodaných komponent [/reason]
2. Okulár Celestron Omni 15mm Eyepiece (1.25")
Původní cena 1650,- Kč, cena k prodeji 700,- Kč
3. CELESTRON Eyepiece 25mm E-LUX
Původní cena 1400,- Kč, cena k prodeji 650,- Kč
4. Okulár Celestron 40mm OMNI 1.25"
Původní cena 2500,- Kč / cena k prodeji 1000,- Kč
6. Okulár Meade 26mm Series 4000 QX 2" Wide Angle Eyepiece with 70 Degree Field of View.
Původní cena 4700 Kč / cena k prodeji 2000,- Kč
7. Barlow 2x (z balení dalekohledu Bresser optik 150/800, nemá využití)
Původní cena není známa / cena k prodeji 400,- Kč
8. Kompletní DSLR fotoaparát CANON EOS 1000D vč. baterie, nabíječky a ZOOM objektivu pr. 58 mm, 18-55 mm
Fotoaparát využívaný asi rok na astronomii, stále velmi dobře funkční, pro astronomii nyní není čas jej využívat ani jako rodinný fotoaparát. K dispozici všechno včetně kabelů k PC, manuálu a CD.
Původní cena vč. objektivu 11300,- Kč, cena k prodeji 5200,- Kč
9. Zrcadlový objektiv MC Rubinar 8/500 Makro
Objektiv s možností velkého přiblížení a pořízení makro snímků, ohnisková vzdálenost 500 mm. Současná redukce je pro fotoaparát Nikon, při použití s fotoaparátem na film. Pro focení s DSLR, aby šel zaostřit na nekonečno je buď nutno zakoupit redukční člen nebo si s výstupem objektivu pohrát tak, aby zaostřit šel. Budu jej ještě zkoušet tento týden s DSLR Canon EOS, tak dám vědět, zda to není lepší.... S nějakou kamerou by určitě fungovat měl... Objektiv může posloužit jako pointér na malém dalekohledu. Používal jsem jej jako objektiv na fotografování západů slunce s fotoaparátem na film, nyní na to již nemám čas. Původním záměrem bylo objektiv používat jako pointér, ale nakonec jsem tento záměr nerealizoval díky získání jiného pointéru.
Původní cena 11000,- Kč / cena k prodeji 2000 Kč
[reason]Vymazání již prodaných komponent [/reason]
Míra
Po zralé úvaze jsem u každé komponenty snížil cenu. V případě zájmu mě kontaktujte SZ. Mirek
Míra
SZ položky 4 a 6
SW DOBSON 300/1500 FT; SW ED 100/900 na AZ 4 + 1.25” TV Nagler 7, 13 mm; TV 1.25” Panoptic 24 mm; 1.25” Pentax XF 8,5 mm; 1.25” TS Planetary HR 15 mm; 2” Panaview 32 mm; Astronomik UHC, filtr šedý měsíční
Pokud by někdo měl zájem, našel jsem ještě tento fokuser. Původní cena byla 7500,- Kč. Pokud by o něj někdo měl zájem, navrhněte cenu. Zařízení je kompletní.
Bližší informace o něm na
http://www.weasner.com/lxd/reviews/2007 ... cuser.html
Mirek
Bližší informace o něm na
http://www.weasner.com/lxd/reviews/2007 ... cuser.html
Mirek
Míra
Sleva:
Kompletní DSLR fotoaparát CANON EOS 1000D vč. baterie, nabíječky a ZOOM objektivu pr. 58 mm, 18-55 mm
Nová navrhovaná cena 4000,- Kč
Kompletní DSLR fotoaparát CANON EOS 1000D vč. baterie, nabíječky a ZOOM objektivu pr. 58 mm, 18-55 mm
Nová navrhovaná cena 4000,- Kč
Míra
Zbývající nevyužité komponenty k odprodeji ke dni 5.11.2015:
1. Barlow 2x (z balení dalekohledu Bresser optik 150/800, nemá využití)
Původní cena není známa / cena k prodeji 350,- Kč
2. DSLR fotoaparát CANON EOS 1000D vč. baterie, nabíječky a ZOOM objektivu pr. 58 mm, 18-55 mm
Fotoaparát využívaný asi rok na astronomii, stále plně funkční. K dispozici kompletní balení všechno včetně kabelů k PC, manuálu a CD. K dispozici také napájecí trafo bez koncové baterie (využita v jiném DSLR).
Původní cena vč. objektivu 11300,- Kč, cenu k prodeji nabídněte.
ZAMLUVENO: CELESTRON Eyepiece 25mm E-LUX
Nevyužívaný okulár k dalekohledu
Původní cena 1400,- Kč, cena k prodeji 550,- Kč
UKONČENÝ PRODEJ
PRODÁNO: 1. Okulár Celestron Omni 15mm Eyepiece (1.25")
Původní cena 1650,- Kč, cena k prodeji 600,- Kč
PRODÁNO: 2. Okulár Celestron 40mm OMNI 1.25"
Původní cena 2500,- Kč / cena k prodeji 900,- Kč
PRODÁNO 3. Okulár Meade 26mm Series 4000 QX 2" Wide Angle Eyepiece with 70 Degree Field of View.
Původní cena 4700 Kč / cena k prodeji 1600,- Kč
PRODÁNO: 4. Zrcadlový objektiv MC Rubinar 8/500 Makro
Objektiv s možností velkého přiblížení a pořízení makro snímků, ohnisková vzdálenost 500 mm. Současná redukce je pro fotoaparát Nikon při použití s fotoaparátem na film. Používal jsem jej jako objektiv na fotografování západů slunce s fotoaparátem na kinofilm. Při focení s DSLR nejde zaostřit na nekonečno je buď nutno zakoupit redukční člen nebo si s výstupem objektivu pohrát. Objektiv může třeba posloužit jako pointér na dalekohledu s ohniskem do 1000 mm. Chtěl jsem původně objektiv používat jako pointér, ale nakonec jsem tento záměr nerealizoval díky získání jiného pointéru.
Původní cena 11000,- Kč / cena k odprodeji 2000 Kč[reason]Změna - realizovaný prodej ke dni 4.11.2015[/reason]
1. Barlow 2x (z balení dalekohledu Bresser optik 150/800, nemá využití)
Původní cena není známa / cena k prodeji 350,- Kč
2. DSLR fotoaparát CANON EOS 1000D vč. baterie, nabíječky a ZOOM objektivu pr. 58 mm, 18-55 mm
Fotoaparát využívaný asi rok na astronomii, stále plně funkční. K dispozici kompletní balení všechno včetně kabelů k PC, manuálu a CD. K dispozici také napájecí trafo bez koncové baterie (využita v jiném DSLR).
Původní cena vč. objektivu 11300,- Kč, cenu k prodeji nabídněte.
ZAMLUVENO: CELESTRON Eyepiece 25mm E-LUX
Původní cena 1400,- Kč, cena k prodeji 550,- Kč
UKONČENÝ PRODEJ
PRODÁNO: 1. Okulár Celestron Omni 15mm Eyepiece (1.25")
Původní cena 1650,- Kč, cena k prodeji 600,- Kč
PRODÁNO: 2. Okulár Celestron 40mm OMNI 1.25"
Původní cena 2500,- Kč / cena k prodeji 900,- Kč
PRODÁNO 3. Okulár Meade 26mm Series 4000 QX 2" Wide Angle Eyepiece with 70 Degree Field of View.
Původní cena 4700 Kč / cena k prodeji 1600,- Kč
PRODÁNO: 4. Zrcadlový objektiv MC Rubinar 8/500 Makro
Objektiv s možností velkého přiblížení a pořízení makro snímků, ohnisková vzdálenost 500 mm. Současná redukce je pro fotoaparát Nikon při použití s fotoaparátem na film. Používal jsem jej jako objektiv na fotografování západů slunce s fotoaparátem na kinofilm. Při focení s DSLR nejde zaostřit na nekonečno je buď nutno zakoupit redukční člen nebo si s výstupem objektivu pohrát. Objektiv může třeba posloužit jako pointér na dalekohledu s ohniskem do 1000 mm. Chtěl jsem původně objektiv používat jako pointér, ale nakonec jsem tento záměr nerealizoval díky získání jiného pointéru.
Původní cena 11000,- Kč / cena k odprodeji 2000 Kč[reason]Změna - realizovaný prodej ke dni 4.11.2015[/reason]
Míra
Ahoj, vzal bych ten 40mm plossl od Celestronu, v SZ ještě dotaz ohledně 15mm
refraktor Meade, dobson Drbohlav
- planescape
Měl bych zájem o CELESTRON Eyepiece 25mm E-LUX. Více v SZ.
Zbývající nevyužité komponenty k odprodeji ke dni 6.11.2015:
DSLR fotoaparát CANON EOS 1000D vč. baterie, nabíječky a ZOOM objektivu pr. 58 mm, 18-55 mm. Fotoaparát je plně funkční, k dispozici kompletní balení všechno včetně kabelů k PC, manuálu a CD. K dispozici také napájecí trafo bez koncové baterie (využita v jiném DSLR a po zkušenostech z minula ji lze nahradit).
Původní cena vč. objektivu 11300,- Kč, cenu k odprodeji nabídněte (moje představa je cca 4-5 tisíc Kč).
ZAMLUVENO Stiletto Focuser.
Bližší informace o něm na http://www.weasner.com/lxd/reviews/2007 ... cuser.html
Původní cena byla 7500,- Kč / navržená cena k odprodeji 2000,- Kč
STAŽENO Z PRODEJE PRO JIŠTĚNOU ZÁVADU: CELESTRON Eyepiece 25mm E-LUX
PRODÁNO Barlow 2x (z balení dalekohledu Bresser optik 150/800, nemá využití)
Původní cena není známa / cena k prodeji 350,- Kč[reason]Zamluvení komponenty [/reason]
DSLR fotoaparát CANON EOS 1000D vč. baterie, nabíječky a ZOOM objektivu pr. 58 mm, 18-55 mm. Fotoaparát je plně funkční, k dispozici kompletní balení všechno včetně kabelů k PC, manuálu a CD. K dispozici také napájecí trafo bez koncové baterie (využita v jiném DSLR a po zkušenostech z minula ji lze nahradit).
Původní cena vč. objektivu 11300,- Kč, cenu k odprodeji nabídněte (moje představa je cca 4-5 tisíc Kč).
ZAMLUVENO Stiletto Focuser.
Bližší informace o něm na http://www.weasner.com/lxd/reviews/2007 ... cuser.html
Původní cena byla 7500,- Kč / navržená cena k odprodeji 2000,- Kč
STAŽENO Z PRODEJE PRO JIŠTĚNOU ZÁVADU: CELESTRON Eyepiece 25mm E-LUX
PRODÁNO Barlow 2x (z balení dalekohledu Bresser optik 150/800, nemá využití)
Původní cena není známa / cena k prodeji 350,- Kč[reason]Zamluvení komponenty [/reason]
Míra
Ahoj Mirku,koupím ten Barlow 2x.Ostatní v SZ.Díky Bob
Orion Optics UK 500/2000
Nabídka odprodeje ke dni 6.11.2015:
Míra
Ukončuji toto vlákno diskuse, prodej většiny komponent se podařil. Děkuji všem za zájem a vstřícný přístup při prodeji. Mirek
Míra