Je mi to nepříjemné, ale bohužel musím udělit negativní komentář k obchodování s uživatelem coopka. Měl jsem s ním domluvenou koupi okulárů, které inzeroval, cenu, čas i místo předání, ale uživatel se mi dva dny neozýval, nereagoval na SZ, SMS ani telefonáty a poté mi jen stroze napsal, že okuláry prodal někomu jinému za vyšší cenu. Dle mého je toto značně nefér jednání.
Petr
coopka
coopka
Od uživatele coopka jsem koupil Sky-watchera 'NEWTON 254/1200mm 10” ' a jsem spokojenej.
Štelovací kolečka mají prasklé "nesmeky" ale ještě jsem neviděl dalekohled kterému by se to nestalo, takže jsem nad tím mávnul rukou, oprava byla záležitostí dvou minut, včetně doby kdy jsem jedl pizzu.
Komunikace dobrá, předání v pořádku .. a já se tak můžu těšit na spoustu probděných nocí [smiley=cheesy.gif]
DÍKY.
Štelovací kolečka mají prasklé "nesmeky" ale ještě jsem neviděl dalekohled kterému by se to nestalo, takže jsem nad tím mávnul rukou, oprava byla záležitostí dvou minut, včetně doby kdy jsem jedl pizzu.
Komunikace dobrá, předání v pořádku .. a já se tak můžu těšit na spoustu probděných nocí [smiley=cheesy.gif]
DÍKY.