Canon 350D, tělo - PRODÁNO
Canon 350D, tělo
Prodám tělo zrcadlovky Canon 350D v bezvadném stavu, plně funkční. Používána pouze amatérsky, opečovávaná, nošená jen ve fotobatohu. Důvod prodeje- přechod na vyšší typ. Příslušenství dvě karty 4 GB a 2GB, kniha manuál český, nabíječka origin. baterie (dobrá), orig krabice, usb kabel- nosící popruh orig., krycí víčko těla.
Cena: 3600,-
Preferovaná lokalita: Jihomoravský kraj
Prodám tělo zrcadlovky Canon 350D v bezvadném stavu, plně funkční. Používána pouze amatérsky, opečovávaná, nošená jen ve fotobatohu. Důvod prodeje- přechod na vyšší typ. Příslušenství dvě karty 4 GB a 2GB, kniha manuál český, nabíječka origin. baterie (dobrá), orig krabice, usb kabel- nosící popruh orig., krycí víčko těla.
Cena: 3600,-
Preferovaná lokalita: Jihomoravský kraj
Hostivit
Pokud je vše jak píšete, tak mám vážný zájem o tuto koupi. Chci ho používat hlavně po astrofoto (vzhledem ke stáří tohoto typu) tak předpokládám, že má aktualizovaný firmware pro astrofoto, příp. jiné modifikace.
To Xyz255
Ne nemá aktual. firware a není modifikovaný. Je to zkrátka originál.
Ne nemá aktual. firware a není modifikovaný. Je to zkrátka originál.
Hostivit
A pokud jste ho používal pro astrofoto tak jaké byly výsledky? A případně jestli by se další komunikace nemohla odehrávat e-mailem... (vaclav.dokoupil@gmail.com)
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Žádná aktualizace firmware na astrofoto neexistuje.
Úprava na astrofoto je hardwarová záležitost. Mění se blokační filtr před senzorem, za jiný typ, co propouští záření vodíkových mlhovin na spektrální čáře H-alfa.
Úprava na astrofoto je hardwarová záležitost. Mění se blokační filtr před senzorem, za jiný typ, co propouští záření vodíkových mlhovin na spektrální čáře H-alfa.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Já myslel spíš záležitosti ohledně intervalového snímání, kamarád na 600D používá Magic Lantern se to myslím jmenuje, a tam si může nastavit i prodlevy mezi snímky tak jsem myslel něco podobného... Ale to nevadí, zájem mám stále
Co se týče prodlev mezi snímky.. Tak na to dobře poslouží i časovací dálková či drátěná spoušť. Já ji používám a jsem s ní spokojen.. Na ní se dá nastavit počet a délka expozic,prodleva mezi jednotlivými expozicemi pro načtení snímku i pro předsklopení zrcátka.. Jinak tento typ foťáku mám taky a jsem s ním spokojen..
EQ6 SynScan,Astrograf 200/800 Carbon,Canon EOS 400D, Canon EOS 1000D modifikovaný + CLS CCD