Okulary Baader Hyperion - PRODÁNO
Pro doplneni chybejicich kousku jsem dokoupil jinou nekompletni sadu a nektere mam nyni dvakrat, proto prodavam. Ohniska 3.5, 8, 10, 13 a 17. Vcetne kozenych pytliku, k vybranym i originalni krabicky 

refraktor Meade, dobson Drbohlav
Ahoj, čistě informativně... za kolik by byla třeba ta osmička?
Poslal jsem SZ ohledně 3.5 a 8.
Sz
na foceni: SV80 APO, WO102 GT, ASI1600MM cool, 8x50 hledacek + QHY5, hodne ruznych krouzku a udelatek
montaz: EQ6R

montaz: EQ6R
Ohniska 3.5, 8, 10, 13 a 17. Vcetne kozenych pytliku, k vybranym i originalni krabicky.
Neškodilo by k nabízenému vybavení připisovat rovnou ceny. Zamezí se tak zbytečným dotazům na cenu jednotlivých kusů. :o
Neškodilo by k nabízenému vybavení připisovat rovnou ceny. Zamezí se tak zbytečným dotazům na cenu jednotlivých kusů. :o

CEL 203/1000 HEQ-5 Synscan, Refraktor SW 80/400 AZ-3, Triedr 10x50 , 20x50 ,
Poslal som ss (13, 17).
Dekuji za velky zajem! Aktualni stav: prodany 17 (Bublina6), 13 (ma_va), 10 (dablik), zamluveny 3,5 a 8 (Gom). Snad jsem odpovedel na vsechny SZ, pokud by Gom nektery nevzal, dam vedet
Gom se rozhodl pro planetarni zoom od Tele Vue, Hyperiony 3,5 a 8 mm jsou dale na prodej, kontaktuji postupne puvodni zajemce, pripadne piste, kdo mate zajem
Mal by som záujem o 8 mm, akú cenu si predstavujete?
Miro
Miro
- robert8421
- Věk: 40
- Kontaktovat uživatele:
8mm prodany prvnimu zajemci v poradi (tborg), predani osobni, tak si mohl prohlednout poskozeni gumove ocnice, coz jsem uprednostnoval. Zbyva 3,5mm
3,5 smeneny za Hyperion zoom MarkII, cimz dekuji kolegovi s nickem PetrV . Vse prodano, dekuji za velky zajem!
Rob
Rob