Astrotrac TT320 - PRODÁNO
Prodám uvedený přístroj, mírně používaný, navíc lehký stabilní dřevěný upravený stativ od teodolitu. Součástí není stativová hlava a hledáček. Ustavení možné např. pomocí zeleného laseru, při rychlém jednání mohu přidat, nebo pomocí metody zde popsané Vabrou. Cena 7000 Kč. Nejraději osobně P.6.
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
Dobrý den,
chtel bych se Vás zeptat na osobní zkušenosti s tímto konkrétním astrotrackem, (presnost mechanismu a mechanické provedení), měl by sem zájem ho koupit. Ptám se s ohledem na různé rozporuplné skušenosti členů tohoto fóra. Děkuji za odpověd.
chtel bych se Vás zeptat na osobní zkušenosti s tímto konkrétním astrotrackem, (presnost mechanismu a mechanické provedení), měl by sem zájem ho koupit. Ptám se s ohledem na různé rozporuplné skušenosti členů tohoto fóra. Děkuji za odpověd.
Nevím co odpovědět, mě přesnost vyhovovala, takže jsem nic ohledně toho neřešil. Když se dobře ustaví lze použít objektiv 200-300 mm. Někdy při návratu ramínka se těsně před koncem návratu zarazí o ložisko otáčení, některé to dělali, stačí do něj strčit a tím je to vyřešeno. Asi by tam stačilo udělat náběžnou hranku, ale nestálo mi to za námahu, protože to ničemu nevadilo. Mám velkou paralaktiku, malou paralaktiku a tím pádem již astrotrak nepoužívám. Vla.
-
to narazeni je mozne odstranit pouhym otocenim dorazoveho sroubu, Astrotrac rady TT320 je podstatne bytelnejsi a poctiveji vyrobeny, nez posledni adlehcene verze s mraky plastovych odlitku 

Cena 7000, bez laseru, neboť rychlé jednání nebylo.
Přidám tochu inspirace: Montáž je prezentována jako lehká, přenosná fotomontáž. Asi jsem byl první, kdo ji zkoušel i na vizuální pozorování. Je použitelná pro menší dalekohledy, třeba typu malokuk atd . pro přehlídky oblohy a ukázky kamarádům bez utečení objektu ze zorného pole, ale lze s ní díky pohonu vypozorovat detaily, ktré vám na jiné přenosné montáži díky ručním pohybům utečou. Také ji lze použít pro kreslení objektů, protože máte čas vykoukat detaily, které na nepoháněné montáži opět utíkají. Zkoušel jsem na ní SC 5" a zvládne to. Takže oblíbený 127/1500 maksutov by taky měla zvládnout. A při tom všem ji snadno kamkoli odnesete. 

SS jsou opět funkční, ďakujem.
oči 1xbino, Celestron C102-HD, Vixen Af 80/910
Vysoké slevy zájemce nemotivují, do 1 října včetně cena 5500 Kč, pak se zvedne na 6500 Kč.
Zdravím.. o uvedený exemplář bych rád vyjevil zájem.