Koupím Karkoschku
Koupím Karkoschku
65/420 Quadruplet, Triplet APO 80/480
Koupím Karkoschku
Díky, kouknu na to, já furt doufám že najdu něco v ČR, abych si pro to mohl dojet 

Minolta triedr 10x50
Koupím Karkoschku
Dobrý den,
za 200 Kč může být můj Karkoschka Váš
PetrV
za 200 Kč může být můj Karkoschka Váš

PetrV
Koupím Karkoschku
Stavím se do fronty, kdyby náhodou zbylo 

CPC 800 XLT GPS, SW 80/400 na AZ3,okuláry VIXEN VLW 13 a 8mm, OMNI 40mm, SUPER PL. 10 a 25mm, triedr 10x50
Koupím Karkoschku
Já se též přidávám k zájemcům. Jinak dnes jsem poptával knihu v jednom obchodě. V případě kladné odpovědi klidně poskytnu kontakt 

Koupím Karkoschku
Skladem u dodavatele 8 ks zde: http://www.literis.cz/kniha/karkoschkuv ... arkoschka/
Koupím Karkoschku
Knihu posílám JaSovi.
PetrV
PetrV
- Martin Kimr
Koupím Karkoschku
Trochu ztrácím orientaci. Pokud by snad ještě někdo tuto knihu chtěl, mohu poskytnout jeden výtisk ve stavu jako novém. Cena 250 i s poštovným. Pište SZ, kdo dřív přijde, dřív mele, ostatně jako obvykle.
Omlouvám se LostLegovi, že jsem tímto příspěvkem narušil jeho vlákno a nabízím za to přednostní právo na knihu, pokud by ji chtěl.
Omlouvám se LostLegovi, že jsem tímto příspěvkem narušil jeho vlákno a nabízím za to přednostní právo na knihu, pokud by ji chtěl.
Dobson Sky-watcher 254/1200, Triedry 10x50, 25x100, Canon EOS50D
Koupím Karkoschku
Cemu asi vadi chyby v knize, ze?
Pokud mas to stare vydani v pouzitelnem stavu, za rozumnou cenu bych jej koupil. Predpokladam, ze vzhledem k tomu mnozstvi chyb ti chybet nebude, ale me by jeste dobre poslouzil.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Koupím Karkoschku
Mam jeden vytisk, je v dobrem stavu a teoreticky jsem ochoten ho prodat. Ale vy dva (michal.b, Psion) si evidentne delate srandu. Takze no comment ...
Koupím Karkoschku
poslána SZ uživatelům " Martin Kimr " a " statis "
jinak moje poptávka pořád platí, pokud by měl někdo tuto kniho doma přebytečnou, pošlete prosím SZ
jinak moje poptávka pořád platí, pokud by měl někdo tuto kniho doma přebytečnou, pošlete prosím SZ
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Koupím Karkoschku
Nejdůležitější pasáže o knize byly přesunuty do příslušné sekce. Že se ale nestydíte se tu hádat. Za prvé ve špatné sekci, za druhé s člověkem, co to má jako zábavu!
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
Koupím Karkoschku
Moje poptávka je už minulostí. Knížka mi dorazila domů. Ještě jednou děkuju Martinovi.
P.S. Psal jsem dotaz na Literis a prý opravdu mají u dodavatele 8 ks. Pro případné zájemce
P.S. Psal jsem dotaz na Literis a prý opravdu mají u dodavatele 8 ks. Pro případné zájemce

Koupím Karkoschku
A moje nabídka už je taky minulostí. Konečně se mi povedlo dojít na poštu a poslat knihu JaSovi. Omlouvám se za zpoždění.