Tak to byla legračně zbytečná akce. Večer jsme se přesunuli k Brnu a ještě ve 3:30 ráno mi přišlo, že to vůbec není jisté, že to bude stačit, tak jsme jeli ještě kousek na Slovensko .... a ono bylo nakonec hezky v Praze.
Bohužel seeing stál za starou belu, to mě tak nějak nenapadlo plánovat... ale dá se to vůbec nějak konzistentně? Navíc nás bylo trochu moc, příště pojedu na takovou akci sám s vlastnim dalekohledem! Protože takhle se člověk nevykouká dost, aby měl jistotu, co vidí. Ale ono vlastně žádné příště nebude
Takže KaoS tam viděl jasnou atmosféru, mě přišlo, že tam chvílema něco velmi tenkého je, chvílema že vidim celý kolečko světlejší než tma okolo, chvílema jiný haluze. Prostě ale už chápu, proč tohle bylo kontroverzní téma

Better safe then sorry Ten seeing je prostě jenom smůla, kdybys řek že jedeme a budeme koukat směrem nad Bílý Karpaty, tak bych tě varoval, ty turbulence byly jednoznačně způsobený prouděním vzduchu nad nima.
Ale jinak mě ten jev (2004 jsem nekoukal) velice pozitivně překvapil, bylo to lepší než jsem si představoval a ta atmosféra vidět byla!