Ahoj všichni,
Koupím TVGuider autopointer s kamerkou Watec výroba Ing. Martin Myslivec, nabízím skvělou cenu!!
pokud jej v současnosti někdo nepotřebujete,uvítám všechny nabídky,
Děkuji předem.
Zbynda
TVGuider autopointer
TVGuider autopointer
Ahoj, nedavno jsem koupil jeden za 8000 Kc jako zalozni. Puvodni majitel MartinV, pote Kerneades, aktualne ja. Je to posledni verze s Watec 902 Ultimate (nekde tady v bazaru najdes ten inzerat od Martina)...
Dodatecne jsem si uvedomil ze mit k Lacerte zalozni TV guider neni uplne nejepsi reseni (Byt je TV Guider mnohem solidnejsi konstrukce).
Ze v podstate druha Lacerta odvede lepsi "zalozni" sluzbu (kdyz jedne Lacerte odejde kamera a druhe telo, porad bude jedna provozuschopna) Navic neni treba mit i zalozni poiter (na optice se nic nepokazi).
Takze pokud o ni stojis tak ti je za svou nakupni cenu 8000 poslu dale... za dalsich 800 Kc mohu pridat SW hledacek 9x50 s vysoustruzenou koncovkou pro C zavit kamery Watec...
Dodatecne jsem si uvedomil ze mit k Lacerte zalozni TV guider neni uplne nejepsi reseni (Byt je TV Guider mnohem solidnejsi konstrukce).
Ze v podstate druha Lacerta odvede lepsi "zalozni" sluzbu (kdyz jedne Lacerte odejde kamera a druhe telo, porad bude jedna provozuschopna) Navic neni treba mit i zalozni poiter (na optice se nic nepokazi).
Takze pokud o ni stojis tak ti je za svou nakupni cenu 8000 poslu dale... za dalsich 800 Kc mohu pridat SW hledacek 9x50 s vysoustruzenou koncovkou pro C zavit kamery Watec...
Pavel Vabrousek
TVGuider autopointer
Ahoj,
děkuji Vabra za info,mohl bych požádat o nějaké foto kamerky+příslušenství,potřeboval bych ještě nějakou technickou specifikaci pro celé zařízení,
možná si vezmu i ten hledáček.
Zatím díky.
Zbynda
děkuji Vabra za info,mohl bych požádat o nějaké foto kamerky+příslušenství,potřeboval bych ještě nějakou technickou specifikaci pro celé zařízení,
možná si vezmu i ten hledáček.
Zatím díky.
Zbynda
TVGuider autopointer
Nevim jakou technickou specifikaci by jsi si predstavoval.
Obrazek a podrobnejsi parametry ma uz MartinV na prvnim inzeratu:
http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 1322902543
PS: Uz mam druheho zajemce ve fronte tak se nenech premlouvat
Obrazek a podrobnejsi parametry ma uz MartinV na prvnim inzeratu:
http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 1322902543
PS: Uz mam druheho zajemce ve fronte tak se nenech premlouvat

Pavel Vabrousek
TVGuider autopointer
Ahoj,
mám to rozmyšleno,že si jej koupím,napiš mi jak to tedy provedeme?
Díky
Zbynda
mám to rozmyšleno,že si jej koupím,napiš mi jak to tedy provedeme?
Díky
Zbynda
TVGuider autopointer
Konec vlákna.KOUPENO!!!