Astrovýbava
- Oldřich Řeháček
Astrovýbava
To Duk : Dva týdny uběhly. Díky za foto dalekohledu N203/2000. Bohužel je na fotce dalekohled vidět jen ze předu - prostě jen okraj tubusu a zrcadlo. Nic víc! Tak nevím, zda chceš ještě něco prodávat nebo ne. Neznám ani cenu, výrobce zrcadla (kvalita), ani vzhled dalekohledu. No, takto dalekohled kupovat nechci !!!!??????????? Je možno očekávat nějakou další informaci ?
O.Řeháček
O.Řeháček
Astrovýbava
To: Oldřich Řeháček a ostatní zájemci
Pracovní cesta se mi poněkud časově znásobila, než jsem původnjě očekával. Tímto se všem omouvám. Snažil jsem se zaslat alespoň něco, co jsem vyštrachal v noťasu. V noci jsem se konečně vrátil, takže jakmile se trochu rozkoukám,b budu se snažit všechno napravit.
Luboš
Pracovní cesta se mi poněkud časově znásobila, než jsem původnjě očekával. Tímto se všem omouvám. Snažil jsem se zaslat alespoň něco, co jsem vyštrachal v noťasu. V noci jsem se konečně vrátil, takže jakmile se trochu rozkoukám,b budu se snažit všechno napravit.
Luboš
Astrovýbava
Já na tohle zareaguji asi takto: můj kamarád měl také zájem o refl. 203/2000 - ovšem prodávající ani přez několik SZ nereagoval - tak jsem to tedy zkusil já - s tím, že když Duk projeví zájem uvedený dalekohled prodat a pošle foto, že si kamarád pro něj k němu osobně zajede........dodnes se ovšem prodávající stále tváří - že vlastně zájemci jsou mu ukradení!!!!!!!!! Nechápu, proč stále aktualizuje svoji nabídku - když na zájem kupujicích nereflektuje - tady asi něco není dost v pořádku ne? >:(
refr. 70/325,SC 6,triedr Zeiss 7x50,SW Flexi-tube 300,Lumicon UHC,barlow Ultima,
okuláry: ATC 4,Speer waler 7,6mm,Nagler 11,Ultrascopic 15,TV Panoptic 24,TV plossl 25,ATC 32, Hyperion 31, Explore 4,7 a 6,7
ve výstavbě ultralight 178/890 ATC optika
okuláry: ATC 4,Speer waler 7,6mm,Nagler 11,Ultrascopic 15,TV Panoptic 24,TV plossl 25,ATC 32, Hyperion 31, Explore 4,7 a 6,7
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Astrovýbava
Měli byste si to vykomunikovat nejdřív v SZ a pak popř. postižené osoby v sekci Komentáře, pokud už to podle vás SZ nejde. Třeba jde jen o nedorozumění.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Astrovýbava
Já si myslím, že nedorozumění nemůže trvat se dvěma zájemci cca 2 měsíce - ani to, že třeba prodávající se pohybuje mimo bydliště - to je o něčem jiném........nechci se Duka nijak dotknout, ale nechová se k zájemcům o své nabízené zboží korektně a slušně. To, že bychom si to měli nejdříve vyřešit přez SZ - snažili jsme se oba.....a pokud to nefunguje, tak to ventiluji veřejně i pro ostatní uživatele AF. Pokud je s tím jakýkoliv problém - tak se omlouvám a příspěvek vymažte
PS: fakt nechápu logiku toho,že když chci něco prodat a nabízím to v sekci "bazar" s tím, že zašlu všem zájemcům foto, že ho někdo dostane a "my dva" ne. Třeba Duk nesnáší jižní čechy.......
PS: fakt nechápu logiku toho,že když chci něco prodat a nabízím to v sekci "bazar" s tím, že zašlu všem zájemcům foto, že ho někdo dostane a "my dva" ne. Třeba Duk nesnáší jižní čechy.......
refr. 70/325,SC 6,triedr Zeiss 7x50,SW Flexi-tube 300,Lumicon UHC,barlow Ultima,
Astrovýbava
ještě 1 SZ
DOBSON 350/1750,Celestron SCT 8 ,MEADE 80 APO, Pentax 8x42 dcf cs, Nagler 13,ES30mm.,UHC,Baader Maxbright bino
- Oldřich Řeháček
Astrovýbava
To Duk : Uplynul další víkend a doplňující informace o N 203/2000 nikde. Můj zájem končí, odstupují z tohoto vlákna.
Astrovýbava
Zbývá mi tu
napájecí adapter pro Canon 400D
již nepotřebný refraktor Cel 150/750mm (používán jako pointer)
v případě zájmu mohu dodat včetně vyhřívání Kendrick (není podmínkou)
info a dotazy raději do e-mailu
Astrovýbava
Zbývá mi tu
upřesňuji vyhřívání
HEATING/KENDRICK FL2001 ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA
HEATING/KENDRICK FL2010 OBJEKTIV 6”
Značení z katalogu SUPRA PHA
upřesňuji vyhřívání
HEATING/KENDRICK FL2001 ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA
HEATING/KENDRICK FL2010 OBJEKTIV 6”
Značení z katalogu SUPRA PHA
Astrovýbava
Refraktor s vyhříváním zamluven
Napájecí adaptér pro Canon 400D stále k dispozici
L.
L.
Astrovýbava
Refraktor s vyhříváním zamluven
L.
Pro další zájemce,
refraktor nechám rezervovat do středy příštího týdne (11.4.), pokud si kolega "holicka" nepřijede, bude opět k dispozici.
Děkuji za pochopení.
L.
L.
Pro další zájemce,
refraktor nechám rezervovat do středy příštího týdne (11.4.), pokud si kolega "holicka" nepřijede, bude opět k dispozici.
Děkuji za pochopení.
L.
Astrovýbava
Refraktor 150/750mm s možností 5-ti stupňového vyhřívání rosnice zn. Kendrick, hledáček, redukce a okulárem 12,5mm (zv. 60x)
k dispozici.
Osobní prohlídka i odběr nutností.
----------------------
Napájecí adapter z 220V/ Canon 400D (v záruce)
k dispozici.
Osobní prohlídka i odběr nutností.
----------------------
Napájecí adapter z 220V/ Canon 400D (v záruce)