Vzhledem ke změnám v astrovybavení prodám pár přebytků:
1. Achromatický refraktor SkyWatcher 70/500 mm s úpravou jako pointační dalekohled. Precizní frézované upínací kruhy s lištou. Zabudovaný vyhřívací pásek proti rosení objektivu pro napájení z 12V.
Originální hřebenový okulárový výtah byl upraven - trubice ok. výtahu byla zalita napevno černým epoxidem pro zlepšení stability a přesnosti pointace. Ostření se provádí posunem kamery v tubusu pozicionéru. Okulárový výtah je ukončen vnějším T2 závitem, takže jde přímo připojit pozicionér, případně extenzní tubusek 66 mm s vnitřním T2 závitem pro správnou vzdálenost kamery v ohnisku dalekohledu.
Na povrchu dalekohledu je pár malých oděrek, objektiv je zcela v pořádku, vyčištěný a bez škrábanců.
Cena: 800,- Kč. + poštovné (cca 120,- Kč)
2. Hledáček 8x50 mm. Převracecí hledáček s neosvětlenou křížovou osnovou, rybinovým držákem a stavěním dvěma nylonovými šrouby proti jednomu tlačnému. Ostření se provádí otáčením objektivu se zajišťovacím kroužkem. Optika je zcela bez škrábanců v perfektním stavu.
Cena: 650,- Kč + poštovné (cca 60 Kč)
Pokud to někdo vezme jako komplet dostane stativový držák Fomei pro uchycení triedru zdarma :).
Preferuji osobní předání, nicméně vzhledem k malým rozměrům není problém poslat poštou. Platba buď osobně při převzetí, předem na účet nebo dobírkou (tam ale nevím, kolik se teď platí).
Je možné předat i na podzimním MHV.
Pointační dalekohled, hledáček 8x50 - VŠE PRODÁNO
- Miloš Hroch
- Miloš Hroch
Hledáček byl prodán.
Pointační dalekohled je stále k dispozici. Pokud by měl někdo zájem, můžu vzít o víkendu do Zubří, ev. po někom ze Zubří poslat.
Pointační dalekohled je stále k dispozici. Pokud by měl někdo zájem, můžu vzít o víkendu do Zubří, ev. po někom ze Zubří poslat.
ss
SW 80/400 AZ3, Okuláry 25mm, 10mm, 6mm, Barlow 2x, Nikon Action 8x40,
Pokud by byl ještě volný, měl bych zájem.
Dobson 300/1750 - Drbohlav
Sw ED80 + CG-5 Adv. + Sw 70/500 + Autoguider by Mmys
Achromat 150/1200
Sw ED80 + CG-5 Adv. + Sw 70/500 + Autoguider by Mmys
Achromat 150/1200
- Miloš Hroch
Omlouvám se za tak pozdní odpověď na Vaše příspěvky, ale úplně jsem zapomněl to tady kontrolovat. Pointační dalekohled je k dispozici a oběma jsem Vám poslal soukromou zprávu. Pro kontakt se mnou je lepší také poslat SZ, protože mi poslední dobou většina příspěvků uniká a hlavu už mám taky děravou.
- Miloš Hroch
Tak vše prodáno.