Vhodne pozorovacie stanovisko
- maros_rusnak
Dnesnu noc by to nebolo zle. Ak bude aj zajtrajsie rano take ako dnesne mohla by to byt parada. Zajtra rano ma byt aj Merkur pri Regulovi. Neviem ale o kolkej by sa islo, vecer este nieco mam.
Ine noci su pre mna tiez OK, ale neviem ci vydrzi to pocasie...
Ine noci su pre mna tiez OK, ale neviem ci vydrzi to pocasie...
Dnes to vyzera dobre (az na tie kumuly, ale to snad prejde), ja by som siel. Kdo sa teda chce pridat?
Ja planujem zajtra rano fotit Merkur, takze vecer nebude ziaden program (okrem spanku) 

mail to:fun2mas(at)gmail.com
- maros_rusnak
Igi,
ja by som sa pridal, ale kedy planujes ist? Ja asi do 22:00 nebudem moct.
Ale nespojime to s Funtomasom a pojdeme tiez neskor? Merkur na rannej oblohe nemusi byt zly...
Maros.
ja by som sa pridal, ale kedy planujes ist? Ja asi do 22:00 nebudem moct.
Ale nespojime to s Funtomasom a pojdeme tiez neskor? Merkur na rannej oblohe nemusi byt zly...
Maros.
Ja mam rano zapis, tak neviem. Ale rano je aj Saturn, ten som chcel skusit webkamerou... Kedy by sa ako islo?
igi napsal: Ja mam rano zapis, tak neviem. Ale rano je aj Saturn, ten som chcel skusit webkamerou... Kedy by sa ako islo?
Mne a Marosovi to je jedno... Ak sa samozrejme mozem pridat
Dnes rano ked som kracal do prace a Saturn spolu s Venusou a Mesiacom bol paradny. Orion bolo vidiet ako v zime
Prosto parada, a to som videl z vysvieteneho Ruzinova.
Napis tu na forum,kedy vyrazame a ja dam vediet Marosovi. Budem cely vecer online :hi:
Mne a Marosovi to je jedno... Ak sa samozrejme mozem pridat

Dnes rano ked som kracal do prace a Saturn spolu s Venusou a Mesiacom bol paradny. Orion bolo vidiet ako v zime

Prosto parada, a to som videl z vysvieteneho Ruzinova.
Napis tu na forum,kedy vyrazame a ja dam vediet Marosovi. Budem cely vecer online :hi:
Je to uz ista akcia? ???
http://www.astronom.cz/astropo/ - Visual deep-sky observing&&Kontakt na Skype: myzer16
Podme dnes o polnoci
Maros nieje proti, ja tiez nie
Napis tu na forum, pripadne pis na moj mail co vidis v mojom profile :hi:
Maros nieje proti, ja tiez nie

Napis tu na forum, pripadne pis na moj mail co vidis v mojom profile :hi:
pisem mail
http://www.astronom.cz/astropo/ - Visual deep-sky observing&&Kontakt na Skype: myzer16
Tak ako ste dopadli? Ja uz som vecer nebol online, tak som sa s vami nemohol dohodnut...
Ostali sme doma. ;D
Ale ja som si to vynahradil aspon pocas piatkovej noci v Castkovciach.

Myzer napsal: Ostali sme doma. ;D
no super, zaberiete niekolko stran na for eo tom ako sa kam vyberiete a nakoniec si valate sunky .... :rotflmao:
tomuto sa hovori zanieteni astronomovia :bounce:

no super, zaberiete niekolko stran na for eo tom ako sa kam vyberiete a nakoniec si valate sunky .... :rotflmao:
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Fórum je fórum a e-mail a mobil taky. Opravdu nevím, ale je vás už dost minimálně na to abyste se sešli a domluvili. :hi:
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
No neviem. Ja som slovo dodrzal. Rano som filmoval merkur a jeho priblizenie k Regulovi, len este nemam uplne spracovane obrazky. Snad dnes.
mail to:fun2mas(at)gmail.com
johny napsal:
Snad nas za to nikto nezabije, ze tu je jedna tema takato. :behead:
Ja som v ten den prisiel o 20.00 hod domov a o tom, ze by teoreticky nieco mohlo byt som sa teda dozvedel az vecer na fore. Aj tak ma hned napadlo, ze by som si mohol zbalit kufre na nocnu akciu. Navyse dalsiu noc som stravil vonku do 3.00 hod pri hladani galaxii okolo 10. mag.
A ked to cele padlo, mal som naozaj co robit, takze som sa vobec nenudil. :nono: Co sa tyka podrobnosti nastali pred odjazdom mensie problemy s autom. Tomu sa uz hovori zanieteny, nie?
Snad nas za to nikto nezabije, ze tu je jedna tema takato. :behead:
Ja som v ten den prisiel o 20.00 hod domov a o tom, ze by teoreticky nieco mohlo byt som sa teda dozvedel az vecer na fore. Aj tak ma hned napadlo, ze by som si mohol zbalit kufre na nocnu akciu. Navyse dalsiu noc som stravil vonku do 3.00 hod pri hladani galaxii okolo 10. mag.
A ked to cele padlo, mal som naozaj co robit, takze som sa vobec nenudil. :nono: Co sa tyka podrobnosti nastali pred odjazdom mensie problemy s autom. Tomu sa uz hovori zanieteny, nie?