Zdravim Vas,
Kdyby mel nekdo vazny zajem o tento tyden stary binokular ozvete se. Jsem schopen nabidnout slevu cca 5 tis. Kc. Vcetne veskereho originalniho prislusenstvi a původního obalu.
Mejte se:
Vlasta
Swarovski EL 10x42 Swarovision
Jaká je tedy cena? Petr
Děkuji za ochotu, není nad konkrétní nabídku. Na internetu jsem našel 38-60 tisíc, tedy od 32 tisíc?
- vlastimil1207
Petre,
je v tom trosku zmatek - okolo 38 tis. Kc se prodava starsi model oznacovany jako SLC 10x42 WB, EL 10x42 s technologii Swarovizion momentalne nekoupis levneji nezli cca 53 tis. Kc (myslim ze v armyshop.cz). Byl bych ochoten jej prodat za cenu 47900,- ale i tak uznavam ze to jsou velke penize a za dalekohled nekrestanska castka...
Nezlob se, ze jsem Te tak "napinal"
V nekterem z vlaken zde v diskuzi "levnejsi nebo drazsi dalekohled" je patrny rozdil mezi obema modely.
prijemny den preje:
Vlasta
je v tom trosku zmatek - okolo 38 tis. Kc se prodava starsi model oznacovany jako SLC 10x42 WB, EL 10x42 s technologii Swarovizion momentalne nekoupis levneji nezli cca 53 tis. Kc (myslim ze v armyshop.cz). Byl bych ochoten jej prodat za cenu 47900,- ale i tak uznavam ze to jsou velke penize a za dalekohled nekrestanska castka...
Nezlob se, ze jsem Te tak "napinal"
V nekterem z vlaken zde v diskuzi "levnejsi nebo drazsi dalekohled" je patrny rozdil mezi obema modely.
prijemny den preje:
Vlasta