Prvni zkusenost je veskrze negativni - pracovni doba od 10-17 hodin je pro pracujiciho cloveka vrazedna a prakticky musim porusit sve pracovni povinnosti (a nebo ukecat pana Zahajskeho at na mne v obchode pocka po sve pracovni dobe), kdykoliv mam potrebu se do Supry vypravit.

Druha negativni zkusenost je, ze se neda spolehat na "pravidla emailove komunikace" a kdyz neco potrebuji koupit nebo jen konzultovat vzdy je jednodussi shanet se po telefonu nebo se do Supry vypravit osobne. Obcas sice odpoved na mail (spise pozdeji nez drive) prisla, ale po prvnich par pokusech jsem to proste vzdal a zacal volat...
A pak jiz nasleduji jenom pozitiva, ktera snad ani nemohu vsechna vyjmenovat, aby jste se vsichni do Supry nevypravili, a nechteli stejne vyhody, kterych jsem se za leta pravidelneho nakupovani domohl

Proste pan Zahajsky je pro mne obchodnik jakeho si idealizovane predstavuji z prvorepublikovych filmu, obchodnik, ktery nehledi na okamzity zisk, ale v jehoz obchode ma clovek pocit ze "nas zakaznik je nas pan" a kam se rad vraci utracet sve korunky priste. Tedy pokud se do obchodu pres hromady krabic ruzneho astro a streleckeho vybaveni clovek vubec dostane.
Pan Zahajsky nema problem poradit a nabidnout mnohdy lepsi a levnejsi reseni, nez jake jsem si prisel puvodne koupit (a pripravi se tak o vlastni marzi). Neni problem proverenemu zakaznikovi zapujcit zarizeni na vyzkouseni, zaplatit treba i pozdeji v klidu domova prevodem z uctu atd atp.
Kdyz prislusny pousek optiky nemel sam, klidne mi doporucil at se obratim na konkurenci (Dalekohledy.cz/Matousek) a predjednal mi zapujceni prislusneho dilu i tam...
Proste obchodnik jehoz mohu kazdemu doporucit s cistym svedomim, ze se zakaznik dostane do nejlepsich rukou :).