Ahoj,
doufám že jsem správně pochopil o co ti jde.
Můj názor je udělat hodnocení 1 až 10 (hvězdiček třeba), kdy ale člověk co hodnotí musí napsat svůj názor proč tak činí, proč dává 5 a ne 8, jaké má ta fotka nedostatky, v čem se mu nelíbí. Dál by sám tento komentář měl svoje vlastní hodnocení, palec dolů, nahoru a pokud by měl například -3, tak by nebyl započítáván do hodnocení. Nejideálnější by byla nějaká váha hodnocení, čím víc palců dolů, tim menší váha.
Výhody 1-10 namísto 1-5 -> větší škála, větší oddělení těch nejkvalitnějších od těch velmi kvalitních atd..
Výhody komentáře s přidaným hodnocením -> odstranění hodnocení od lidí, kteří hodnotí špatně jen kvůli rivalitě, odstranění hodnocení od naprostých laiků kteří hodnotí snímek jen podle toho, že je červenej a ne modrej a že je tam víc hvězd než na jinym atd..
Jinak k tomu, co bylo probíráno v jiném tématu o hromadění moc fotek, z hlediska místa se k tomu radši vyjadřovat nebudu, asi jsem moc radikální, já bych zkrátka ty nejhorší snímky mazal (po upozornění autora). A jinak bych určitě udělal vyhledávání podle hodnocení.
Jinak ještě Konihlave, jak jsi psal, že uvažuješ o zákazu vstupu do 18 let, tak snad aspoň po tom, co jsem ti, doufám aspoň trošku inteligentně, sesmolil tohle, tak to neuděláš. Já jsem ještě také nedosáhl plnoletosti a že bych se nemohl dostat ani k vlastním fotkám by mě trošku na...
Jinak sorry za offtopic, ale díky za astrofotky.cz, je to super že se do toho takhle angažuješ a ještě k tomu v php (z přidávání možnosti uploadu fotek a tvoření thumbnailu jsem se u jednoho projektu málem sesypal)