MMys1: no ja bych to prave videl jako na Mesic a Slunce a 3-4 FPS by v tomto pripade stacilo (pravda, na Jupiter apod. bych si mel poridit PTG Flea - uz o ni vim a uvazuji timto smerem).
Vabra1: mas recht, ze 16IC a Titan maji oba ICX 424 a prave proto jsem tam starsi verzi 16IC nedal. Na druhou stranu tam byt mohla (a asi mela), protoze stoji cca 441 eur a timpadem vitezi nad MII G1-300 v pripade mych striktnich kriterii vylozene pro pointaci, viz:
http://www.astro.cz/galerie/v/uzivatele ... a.png.html
Atik 16ic - pomer cena/vykon 1.61 EUR/jednotka "vykonu"

s drobnym odstupem G1-300, Titan, 320E, pak delsi dobu nic a pak G1-2000 a 314L+.
Preferovana kriteria: velikost cipu, pixelu, sum, chlazeni, kabelaz (nakonec jestli 3 nebo 2 kabely je jedno, protoze s montazi to mam spojene beztak vzdy).
Vabra2: Pavle, nemohl bys mi odhadnout jak je telo kamery velike? prumer v cm? tipuji kolem 10ti, mozna 10.5cm??? jde mi o to, zda se mi vejde jako "piggyback" bez podlozky...
MMys2: Připadá mi, že ty úvahy míří úplně někam chybným směrem.to proto, ze to chci nekdy i na foceni DSO - prave je u me dilema, zda kupovat 16IC nebo treba kdyz uz, tak uz, koupit neco s cim se da krome pointace provozovat i foceni DSO, dokud nebudu mit nejakou slusnou (v nabidce neni) CCD kameru jako hlavni DSO imager...
proto uvazuji o 320E. A pak si rikam, zda ne 320CE - barevnou verzi a dilema je o jeden rad vetsi...