Nova www stranka
Nova www stranka
Díky Libore, však ty máš také krásné fotky. Nechystáš se přejít na digitál ? Měl jsem za to, že už sis ho pořídil.
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Nova www stranka
Alien:
Tak tomu říkám posadit někoho na zadek. Jsem zvědav, co by na toto řekl Milan s jeho měřítky.
Vybavení pěkné, lokalita k focení evidentně výborná.
Příjemné oživení a jen tak dál!
Tak tomu říkám posadit někoho na zadek. Jsem zvědav, co by na toto řekl Milan s jeho měřítky.
Vybavení pěkné, lokalita k focení evidentně výborná.
Příjemné oživení a jen tak dál!
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Nova www stranka
Alien napsal: Díky Libore, však ty máš také krásné fotky. Nechystáš se přejít na digitál ? Měl jsem za to, že už sis ho pořídil.Ano, na jare jsem take koupil 300D, ale s tim astrofocenim na digital to u me nebude tak rychle. Predevsim ho neni mozne 'nacpat' do maksutovky, takze stavim novy fotograficky dalekohled. Dale jsem se namlsal na digifoceni i ve dne, takze dokud si neporidim neco dalsiho, tak nechci z 300D vyndavat filtr. Bohuzel to vsechno postupuje moc pomalu, protoze mi letos v lete na astronomii nejak moc casu nezbylo a to co zbylo jsem venoval prevazne pripravam na nasledujici dve slunecni zatmeni. Nicmene doufam, ze do konce roku budou prvni digitalni fotky.
- Psion
- Věk: 63
- Kontaktovat uživatele:
Nova www stranka
Kvalitní vybavení na astrofoto není vše (základem pro kvalitní foto je potřeba), ale jak říkávali naši předkové "stahovat kozu nebozezem sice lze, ale.."