Astro program za 1cent
Astro program za 1cent
vcera jsem taky objednal, ale neprislo mi doted zadne cislo, ani po zaslani emailu na support. tech 30 haleru vem cert, ale nemam rad podobne praktiky, kdy neco zaplatim a muzu jen doufat, ze za to neco dostanu, dokonce to musim jeste urgovat emailem >:( stejne jak ctu reakce na kvalitu programu, tak jeste rad zustanu u puvodniho softwaru. clovek chce bejt jednou legalni a takhle to dopadne ::)
Ondřej Kozáčik
Dalekohledy: SW Esprit 80
Montaz: HEQ-5 Syntrek
CCD: ATIK 383L+, QHY5, ZWO ASI 2600 MC Pro
Filtry: IDAS P2, Baader Ha 3,5nm
Dalekohledy: SW Esprit 80
Montaz: HEQ-5 Syntrek
CCD: ATIK 383L+, QHY5, ZWO ASI 2600 MC Pro
Filtry: IDAS P2, Baader Ha 3,5nm
Astro program za 1cent
Číslo dorazilo po urgenci mailem. Program nainstalován, zatím zjišťuji možnosti a funkce. první postřehy:
-grafika se mně občas špatně překresluje
-rychlost slušná, pohyb po obloze naprosto plynulý (mám Athlon 3400+, 1GB RAM,Radeon X550, Win XP)
-pruh s ikonama se mně nepodařilo dát pod horní menu, na ploše oblohy mně docela vadí.
-při ponechání myši nad ikonkou se nezobrazuje žádná nápověda
-tvary souhvězdí jsou jiné, než na co jsme zvyklí
-download dat komet, asteroidů,.. funguje bez problémů
-vcelku propracované vyhledávání objektů přes menu CENTER
Celkově se mně to zatím docela líbí.
-grafika se mně občas špatně překresluje
-rychlost slušná, pohyb po obloze naprosto plynulý (mám Athlon 3400+, 1GB RAM,Radeon X550, Win XP)
-pruh s ikonama se mně nepodařilo dát pod horní menu, na ploše oblohy mně docela vadí.
-při ponechání myši nad ikonkou se nezobrazuje žádná nápověda
-download dat komet, asteroidů,.. funguje bez problémů
-vcelku propracované vyhledávání objektů přes menu CENTER
Celkově se mně to zatím docela líbí.
Celestron CPC 1100; LUNT H-alfa 35mm; Megrez 72; Triedr KOWA Genesis 8x33, okuláry Vixen LVW 41, Hyperion Aspheric 31, Hyperion 24,Hyperion 13,Morpheus 17,5 Morpheus 9.
Astro program za 1cent
Ten pruh s ikonama se dá normálně shodit a opětovně vyvolat roletkou Window
Newton 114/900
Astro program za 1cent
Tie suhvezdia sa daju v Display options prepnut do tzv. Basic modu a potom vyzeraju ako v starom dobrom CdC.
Tie suhvezdia sa daju v Display options prepnut do tzv. Basic modu a potom vyzeraju ako v starom dobrom CdC.
Astro program za 1cent
Tak mě dnes kontaktoval operátor mé banky, že se někdo pokoušel stáhnout z karty 1 dolar. Prý jakási firmy ABL Mobile. Může to být náhoda ale napadla mě souvislost s platbou 0,02 USD do Carina Software a následné zmatky,když se jim pravděpodobně ztratila část databáze objednávek software z 20.7. Asi je to blbost ale raději to sem píšu.
Celestron CPC 1100; LUNT H-alfa 35mm; Megrez 72; Triedr KOWA Genesis 8x33, okuláry Vixen LVW 41, Hyperion Aspheric 31, Hyperion 24,Hyperion 13,Morpheus 17,5 Morpheus 9.
Astro program za 1cent
U mě si strhl při této akci PayPal asi 18 korun, ale to tam bylo jasně napsané, kdo to byl...
LightBridge 12 palců; Vixen VMC 110L; triedr 10x50; okuláry Pan 24mm, Hyperion 17mm, SW Planetary 7mm; filtr Astronomik UHC-E; Atik 16IC; stativ Celestron s Alt-Az hlavicí; HEQ5 Pro