Mé kritiky se budou lišit podle toho, jak moc „ošklivý“ (zde synonimum pro konstruktivně kritický) bych v nich měl být

.
Budu-li hodný: Stránky jsou fajn. Určitě je pro Tebe přínosem, že ses do nich pustil, a mnohému ses při jejich tvorbě přiučil. A i kdyby nic jiného, to přece stačí.
Budu-li kritický: Stejně jako MaG a Honza se musím ohradit proti smyslu podobných stránek. Dost možná jediný význam, jaký budou v praxi mít, je, že se autor jejich tvorbou něčemu přiučil. Proto bych ale úplně zrušil ten projekt VAID, protože ten, takhle formulovaný, podle mě skutečně smysl postrádá...
Budu-li ostře kritický: K předchozí kritice doplním následující: z technického hlediska bych stránky situoval někam do roku 1990-1995. A prostředí webů za těch více než patnáct let skutečně prošlo rozsáhlým vývojem... Být na Tvém místě:
* Od základu bych změnil přístup ke psaní kódu. Nastudoval bych si, co je CSS a jak se má tento jazyk používat (stránky jsou teď jakýsi hybrid mezi starým a novým přístupem ke kodeřině, což je skoro nejhorší situace

), co je to validita kódu, DTD, kdy je a není vhodné používat JavaScript… no, mohl bych dloouho pokračovat

. Zkrátka a jednoduše, je rok 2009, ne 1995…
* Typografie! Ale sorry, na tom já jsem prostě pedant ;D. Nicméně věz, že: spojovník (-, zkrátka to, co máš na klávesnici vedle pravého shiftu) není to, co pomlčka (–, ta na klávesnici bohužel vůbec není) a používá se úplně jinde, než pomlčka. Dále věz, že v českém jazyze se používají „tyto uvozovky“ a tři tečky (...) nejsou to, co výpustka (…), která by se taky měla na místo tří teček používat. Tady na fóru to nevadí, ale když si na pár podobných pravidel zvykneš, jednou pro Tebe budou mít cenu zlata. Zapůsobíš dobře, když třeba jednou na VŠ odevzdáš práci, která nebude mít jenom informační kvality, ale i nějaké typografické.
* Na češtině tam taky máš ještě co málo vylepšit

. Třeba oslovení „vy“ se nepíše s velkým „v“, když je v obceném významu (tj. když nevykáš nikomu konkrétnímu).
No a prostě tak. Doufám, že jsem Tě neodradil

. V takovém případě bych vzal zpět vše, kromě první části nazvané budu-li hodný

.