Ze by som nalozil do auta Tomasovu 400? Ale nie mame kopec inych paksametrov. ale aj tak najvacsie zrkadlo donesiem ja! (celooblohovka 340mm)

ak by sa dalo..dopracte tu 400ku ja mam na 300ke len jeden okular,musel by som si poziciavat.
ale ked vidim,ze tam budu clekom slusne stroje,tak by som prisiel mozno kuknut len tak nalahko bez kukera,ze ako to tam vyzera.
budem mozno u frajerky v Ziline a z tade je to tusim kusok.
bolo by mozne keby som prisiel tak na jedno vecerne pozorovanie?
predstava je skreslena ked je typu..ze na luke za noci pozoruje kopec prijemnych ludi pri svojich pristrojoch a pozoruju komety,DSO a pod,rozlicnymi pristrojmi a menia si informacie ,co vida a behaju od dalekohladu k dalekohladu?:)
to som asi mimo,ze?
kedze sa pise o meteoroch a kometach a seminaroch.
samozrejme ucast by som si na miete zaplatil a jedlo by som si zabezpecil,takze nemal by byt problem,teda ak to vedeniu nevadi. den..a zaplatil by som na mieste.
este som na astronomickom stretnuti nebol,len tusim v Partizanskom pred 100rokmi na M.A.R.S.e
hladal by som nieco take kde sa stretnu vecer na dobrom mieste ludia so svojimi dalekohladmi a podelia sa o pozorovanie planet,DSO,komet a vsetkeho...s ostatnymi..
deje sa taketo nieco na prvy pohlad jednoduche niekde v nasich republikach? :-/