No asi si skor kupim este jeden kompas len sa musim pozriet ci je to plastovy alebo kovovy.... Nejlepší na něm je, že ho musíš kalibrovat na sever což jsem moc nepochopil, nachází - li se v něm magnet. Jinak ti ta elektronika ukáže sever klidně tam kde je západ.
V Trencine ho uz nemali tak som si kupil aspon ten kovovy kompas, celkom slusne vypracovanie len sa s nim este musim naucit robit, doteraz som pouzival turisticku buzolu
Nejlepší na něm je, že ho musíš kalibrovat na sever což jsem moc nepochopil, nachází - li se v něm magnet. Jinak ti ta elektronika ukáže sever klidně tam kde je západ.
Jinak malý OT: je to tento dalekohled? Někdo chce totiž asi vydělat, jestli je to ten samý... http://www.levneelektro.com/p12726-dale ... r-le-10x50
Levné elektro ;D
Jo je to presne on, tomu se rika podnikani po Cesku
Lidl poskytuje cca 10 denní lhůtu na vrácení zakoupeného výrobku při vrácení v originálním balení a s platnou účtenkou.
Vyzkoušení triedru bych provedl na souosost optických os, možnost zaostření na obě oči, případně mechanické vady (potřebná rozteč okulárů). Zaostření na obě oči je popsáno v návodu. Jedná se o triedr standartní třídy.
Habl
"Krása a rozmanitost ve vesmíru je jedinečná, ale proměnná v čase".
N 150/750 EQ MON2, Coronado PST, binokl 10 x 50,TV Panoptik 24 mm,Lumicon UHC
Dikes, velmi dobra odpoved, netusil som, ze taka akcia uz bola v Cechach aj na Slovensku. Zaujimalo by ma len, ci je to skutocne Bresser a tiez ma uputali tie drobucke nedostatky, o ktorych tam ludia pisu. Ci to nebude len nejaka cinska atrapa
Atrapa to asi nebude, ale čínská optika tam asi bude. Jenže to nevadí. Čínská optika je dnes OK a hodně lidí tady na AF má od číňana nějaké nádobíčko, které většinou dobře slouží. Rozhodně si triedr vyzkoušej. Hlavně po mechanické stránce a jestli tu lampu vidíš jednou a né dvakrát.
Ten triedr mám doma, a za ty peníze co ho prodávají je to prima kup, který poslouží dobře.
Jak už bylo napsáno, na prodejně si jich několik rozbal, prohlídni je, a koukni jak se přes ně dívá
Myslim, ze to nie je on, lisi sa hlavne hranolmi, ten z lidlu ma napisane v manuali BaK-4.
Bol som dnes kupit sebe aj kolegovi, asi pojdem este kupit dalsie. Urobil som tak, ako ste pisali, vyskusal som viacero. Vsetky sa mi zdali fpohode, ale vybral som tie, ktore sa mi zdali najlepsie. Ked vydrzi pocasie tak pojdem hned vecer vyskusat.
Je to skutocne pekny kusok.