Lidi, zůčastnit se může samozřejmě KAŽDÝ. Každý je srdečně zván. A opravdu akce nijak přímo nesouvisí s MAČem, jen na prvním ročníku byla účast MAČistů velká, a tak možná právě proto ten názor vznikl...
Prvotní myšlenku akce na Šumavě měl Michal, já jsem mu ji poté pomohl realizovat (hlavně proto, protože na Šumavě bydlím), akce byla vloni maximálně otevřená a bude i letos.
Ta komunikace po e-mailu není ideální, já sám nejsem v kopiích a už jsem ztratil přehled

. Ale slibuji, že zprovozním co nejdřív ten web... Chtěl bych, aby se přes něj každý mohl registrovat, případně upravovat závaznost své účasti, aby tam byly veškeré informace... jenom tenhle týden se to kvůli zápočtům stihnout nedalo

.
Ladisi, o Tvém kolenu vím a samozřejmě můžeš plně počítat s parkovacím místem tak blízko chatě, jak jen to bude možné! Klidně Ti můžeme zařídit i nějaký šikovný pokoj, aby nebyl třeba zrovna úplně na půdě - není vůbec žádný problém.
Pokusím se web dát dohromady přes víkend. Myslím si, že centralizovat to na samostatný web bude úplně ideální, minule se to osvědčilo...
Díky moc všem za kladný ohlas - chatka už je zarezervovaná. To, že to prvotní info posílal Marin e-mailem nebylo za účelem odtržení se od zbytku světa, ale za účelem rychlého zjištění, zda je ten termín opravdu akceptovatelný.