Jak se Vám líbí?
Jak se Vám líbí?
Včera konečně dorazilo poslední číslo časopisu Astropis a v něm jako milá pozornost Astropisu, Supra Praha a ČAS byla nová otočná mapa oblohy. Autorem je p. Jan Pacák ze společnosti SUPRA Praha, z druhé strany je mapa Měsíce od Ing. Antonína Rűkla.
Jak se Vám líbí?
Je to moc pěkné. Já bych ještě vykreslil souhvězdí - nebylo by to moc práce navíc a urychlilo by to orientaci - zvláště pro začátečníky.
fidler
fidler
Jak se Vám líbí?
Taky mě došel až včéra. Mapku oblohy už moc ani nevyužiju, to spíš ten Měsíc, na něm se ani trochu neorientuju Ale udělané je to pěkně
Jak se Vám líbí?
fidler napsal: . Já bych ještě vykreslil souhvězdí - nebylo by to moc práce navíc a urychlilo by to orientaci - zvláště pro začátečníky.
Oni tam jsou,ne ? Jenom v té grafice takřka zanikají.
Oni tam jsou,ne ? Jenom v té grafice takřka zanikají.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Jak se Vám líbí?
Pro MiLan :
Máš pravdu. Vůbec jsem si toho nevšimnul. Koukal jsem na to tady u počítače. Musel jsem pod pořádné světlo. Ale v noci venku, případně ještě s červenou svítilnou, není šance.
Máš pravdu. Vůbec jsem si toho nevšimnul. Koukal jsem na to tady u počítače. Musel jsem pod pořádné světlo. Ale v noci venku, případně ještě s červenou svítilnou, není šance.