Jak se Vám líbí?

Povídání o astronomické literatuře, počítačových planetáriích, hvězdných mapách, atd.
Odpovědět
Stratus
Věk: 73

Jak se Vám líbí?

Příspěvek od Stratus »

Včera konečně dorazilo poslední číslo časopisu Astropis a v něm jako milá pozornost Astropisu, Supra Praha a ČAS byla nová otočná mapa oblohy. Autorem je p. Jan Pacák ze společnosti SUPRA Praha, z druhé strany je mapa Měsíce od Ing. Antonína Rűkla.
fidler

Jak se Vám líbí?

Příspěvek od fidler »

Je to moc pěkné. Já bych ještě vykreslil souhvězdí - nebylo by to moc práce navíc a urychlilo by to orientaci - zvláště pro začátečníky.
fidler
moonulka

Jak se Vám líbí?

Příspěvek od moonulka »

Taky mě došel až včéra. Mapku oblohy už moc ani nevyužiju, to spíš ten Měsíc, na něm se ani trochu neorientuju Ale udělané je to pěkně
MilAN
Věk: 77

Jak se Vám líbí?

Příspěvek od MilAN »

fidler napsal: . Já bych ještě vykreslil souhvězdí - nebylo by to moc práce navíc a urychlilo by to orientaci - zvláště pro začátečníky.
                                              Oni tam jsou,ne ? Jenom  v té grafice  takřka zanikají.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
fidler

Jak se Vám líbí?

Příspěvek od fidler »

Pro MiLan :
Máš pravdu. Vůbec jsem si toho nevšimnul. Koukal jsem na to tady u počítače. Musel jsem pod pořádné světlo. Ale v noci venku, případně ještě s červenou svítilnou, není šance.
Odpovědět