Bílé Karpaty II.
Bílé Karpaty II.
jo a to panorama je super Moonulko škoda že večer zamrzl ten objektiv.
dobson 300/1500,bino 20*60,10*50 a nějaké rozebrané refraktory
Bílé Karpaty II.
to Algol 77: týjo tak to ti teda závidím, mě kúsek od baráku dali další světlo, se ktreým jsem nepočítala a kvůli němu jsem asi blbě určila minimum proměnkyyyy :'(
Fajn, tak něco vyberte
P.S. Mortendo píše, že asi nepojede zitra, takže bych byla vděčná, kdyby se našlá dobrá duša která by mě svézla ::) 8)
Fajn, tak něco vyberte

P.S. Mortendo píše, že asi nepojede zitra, takže bych byla vděčná, kdyby se našlá dobrá duša která by mě svézla ::) 8)
- marshalx
- Věk: 44
- Kontaktovat uživatele:
Bílé Karpaty II.
Tak kam dnes vyrazíme? 

Celestron XLT Newton 150/750mm / CG-4 s pohonem / Hyperion 25, 17, 8, 5 / UHC profi Astronomik / GSO moon filtr / Solar filtr
Bílé Karpaty II.
Toš vyberte jedno místo :) Vy máte auta vy tam pojedete, né já ;)
Bílé Karpaty II.
A kdo všechno pojede,moonulka,marshalx potvrďte účast a já nejezdíl bych nikde daleko.tak bych si dovolil navrhnůt to moje místo ;D moonulko vzala bys teda tvojého dobsona?
Bílé Karpaty II.
juraxj: Klidně možem tam, když mě vezmeš a když ještě se mnú zajedeš na Salaš pro dobsona tak klidně vezmu aj dobsona 

Bílé Karpaty II.
Oka, poslala jsem ti SZ. Mohli bysme ještě Algola77 kontaktovat, ale aby trefil když povídal že néni moc na netu 

- marshalx
- Věk: 44
- Kontaktovat uživatele:
Bílé Karpaty II.
Taky jedu. Uz jsem domluveny
Celestron XLT Newton 150/750mm / CG-4 s pohonem / Hyperion 25, 17, 8, 5 / UHC profi Astronomik / GSO moon filtr / Solar filtr
Bílé Karpaty II.
Nejsou to zrovna Bile Karpaty, ale protoze to je blizko nezakladam nove tema. Na svatky jsem u rodicu v Otrokovicich a uvazuji dnes na prvni pulku noci vyrazit nekam za tmou. Jako optimalni lokace z pohledu mapy (lokalni znalost uz prakticky zadnou nemam) se mi jevi pietni misto na Plostine u Vizovic (Jih by mel byt volny uplne, na sever bude mirne slabsi, Zlin je na SV).
Prida se nekdo? Nebo uz jste domluveni nekam jinam v dosahu?
Otrokovice, Zlin pripadne nekoho svezu (auto mam celkem velke a prazdne)...Navrat nekdy po 1 az nas Mesic vyzene...
Prida se nekdo? Nebo uz jste domluveni nekam jinam v dosahu?
Otrokovice, Zlin pripadne nekoho svezu (auto mam celkem velke a prazdne)...Navrat nekdy po 1 az nas Mesic vyzene...
Pavel Vabrousek
Bílé Karpaty II.
Zitra bude jasno, bude víkend a nebude Měsíce, takže kam sa pojede? Už su předběžně domluvená se Zdeňkem (marshalx), že něco podnikneme, takže kdo se přidá a jaké místo vybereme? 

Bílé Karpaty II.
tak u mě smůla, začínám v práci montáže, tudíž se nedostavím :'( doufám, že budete mít čistou oblohu a napíšete, jaké to bylo
TAL 100/1000
Bílé Karpaty II.
takže změna, Zdeňa nemože, takže pokud se tu nikdo neozve tak to bude asi špatné... To bych si asi zašla pěšky, enomže.... 

Bílé Karpaty II.
Dneska to vypadá na jasnú noc (krom toho pásu co sa sem žene ::) ). Chystá sa někdo pozorovat? Něco už jsem domlúvala se Zdeňkem, tak by se mohl někdo připojit 

Bílé Karpaty II.
Jestli pojedete pozorovat jedu taky, teda kromě dneška. Po půl roce mám konečně čas