Vánoční astro párty
Vánoční astro párty
to je super. Dost pravdepodobne se budou hodit. ;D
Jsem zacatecnik, ale lecim se 
Vánoční astro párty
bartaj007 napsal: ja mam vedle 5-7 židlí navíc :)Super, tak když bude nejhůř, tak přitáhnem nějaké židle:-)
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
Vánoční astro párty
tak jsem se tam dnes stavil..
máme celou zadní místnost ve mlýně ... pro cca 20 lidí jsou židle a já mám v záloze asi 6 židlí vedle ve firmě (takže můžu dodat)
co k tomu dodat..
jo... ta druhá skupina prý budou nějací tanečníci a tanečnice
;D to bude šef zase jukat ;D
máme celou zadní místnost ve mlýně ... pro cca 20 lidí jsou židle a já mám v záloze asi 6 židlí vedle ve firmě (takže můžu dodat)
co k tomu dodat..
jo... ta druhá skupina prý budou nějací tanečníci a tanečnice
;D to bude šef zase jukat ;D
bóbiká dobson 250, triedr 10x50, CG5, equinox ED 80, lídlskop 70/700, Canon D350 a nějaké ty fíčury
&&http://picasaweb.google.cz/bartaj007
- Martin Vyskočil
- Věk: 45
Vánoční astro párty
Pry to je nekuracka skupina, rikal hospodskej 
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
Vánoční astro párty
Přijdeme taky, takže obsazené jsou další dvě židle 
Slavik&Lida
Slavik&Lida
triedr SkyMaster 15 x 70, ta druhá půlka:)
Vánoční astro párty
Po sobotní návštěvě opravdové knajpy v Butovicích vás musím ubespečit, že jste nepoznali zakouřenou hospodu, pokud tvrdíte, že je to ve mlýně hrozně zakouřené. V sobotu jsem skrze kouř skoro neviděl na druhý konec stolu a páchnul jsem jak vyuzený párek.
Když si uvědomím, že jsem do té Butovické knajpy chodil skoro každý den před lety, tak mě mrazí v zádech.
Podle mě je to ve mlýně naprosto v normě a v pohodě a že si tam občas někdo zapálí několik metrů odě mě, je pořád nádhera oproti opravdovým knajpám.
Když si uvědomím, že jsem do té Butovické knajpy chodil skoro každý den před lety, tak mě mrazí v zádech.
Podle mě je to ve mlýně naprosto v normě a v pohodě a že si tam občas někdo zapálí několik metrů odě mě, je pořád nádhera oproti opravdovým knajpám.
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
- Martin Vyskočil
- Věk: 45
Vánoční astro párty
Nesouhlasim, ale to uz je OT. Verme, ze to zitra bude v pohode.
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
Vánoční astro párty
Take nesouhlasim. Podle mne kdyz mne kvuli kouri pali oci, jako kdyby mne do nich nekdo pichal spendlikem a tecou slzy, tak to zakourene zkratka je. Argumentovat tim, ze jinde je zakoureno vic je alibismus (podobne jako proc nekrast, kdyz ostatni kradou vic). Ale souhlasim s Martinem, ze to patri jinam a muzeme to pripadne prodiskutovat na srazu...
Jsem zacatecnik, ale lecim se 
Vánoční astro párty
Tuleň zdraví na dálku účastníky Vánočního MAČe, hezky si to užijte, já su doma a mám chřipku či co to je....
zdar
Petr
zdar
Petr
LightBridge 12 palců; Vixen VMC 110L; triedr 10x50; okuláry Pan 24mm, Hyperion 17mm, SW Planetary 7mm; filtr Astronomik UHC-E; Atik 16IC; stativ Celestron s Alt-Az hlavicí; HEQ5 Pro
Vánoční astro párty
tak jeste naposled dojate diky Jeziskovi, fakt jste nas prekvapili
Lida & Slavik
Lida & Slavik
triedr SkyMaster 15x70, tedy jeho polovina