Janův Důl 08 Prosinec
Janův Důl 08 Prosinec
Vejr napsal: A jaky je limit ucastniku?Limit bude asi 15 lidí. Uvidím po dohodě jestli to půjde zvednout.
" Nejlepší televizní program vysílá jasná noční obloha" : bezvýhradný souhlas
Janův Důl 08 Prosinec
Pro nové :Místo setkání: Mapa http://tinyurl.com/5u3xx6
Značkou označeno místo setkání
GPS:Loc: 50°42'10.131"N, 14°56'42.251"E
Na popisce je sice datum z minulého setkání...ale to se nenechte odradit jsem jen trošku línější.
Jídlo a pití pro sebe přivezte. Já dodám některé chuťovčičky..
Značkou označeno místo setkání
GPS:Loc: 50°42'10.131"N, 14°56'42.251"E
Na popisce je sice datum z minulého setkání...ale to se nenechte odradit jsem jen trošku línější.
Jídlo a pití pro sebe přivezte. Já dodám některé chuťovčičky..
Janův Důl 08 Prosinec
Ahoj, skvely napad! Hlasim se taky, boudou jeste dve volna mista? Lada z Edenu
Vladis
Janův Důl 08 Prosinec
Nyní jsme na 13 lidech. Upřesnění volných míst dodám příští týden. Hezký víkend
Janův Důl 08 Prosinec
Takže 15 lidí bude konečná. Vešli bysme se s tou technikou už jen jako přehoz do oken.
Jinak pravděpodobně se bude ten den i udit. Pokud někdo budete chtít takto upravit klobásky nebo maso, dovezte si.
Pití každý svoje. Jinak po dohodě předem, mohu něco málo obstarat.
Vypadá to i tak, že v případě špatného počasí by MaG přednesl nějaký výběr z přednášek v klubu Rampa v Jablonci.
Pokud máte někdo nějaké dotazy k programu, nebo k cestě na místo, ptejte se do tohoto pátku. Obávám se, že již poté nebudu na netu.
Celý pobyt uvnitř je samozřejmě bez hořícího tabáku.
Kdo z přihlášených bude chtít info tlf. čísla nebo adresy, obraťte se prosím na můj e-mail.
Díky
Jinak pravděpodobně se bude ten den i udit. Pokud někdo budete chtít takto upravit klobásky nebo maso, dovezte si.
Pití každý svoje. Jinak po dohodě předem, mohu něco málo obstarat.
Vypadá to i tak, že v případě špatného počasí by MaG přednesl nějaký výběr z přednášek v klubu Rampa v Jablonci.
Pokud máte někdo nějaké dotazy k programu, nebo k cestě na místo, ptejte se do tohoto pátku. Obávám se, že již poté nebudu na netu.
Celý pobyt uvnitř je samozřejmě bez hořícího tabáku.
Kdo z přihlášených bude chtít info tlf. čísla nebo adresy, obraťte se prosím na můj e-mail.
Díky
Janův Důl 08 Prosinec
Dvě místa jsou ještě volná. Já se zde naposledy objevím v neděli nebo v pondělí. V případě extrémní nutnosti zná cestu Cassi a MaG.
Přeji dobré Vánoce a těším se 27.
Felix
Přeji dobré Vánoce a těším se 27.
Felix
Janův Důl 08 Prosinec
Ahojky, mám prosbu. Nenašla by se 2 volná místa v nějakém autě z Liberce??? Koukala jsem na busy a je to bída:)
Diky moc Slavik
Diky moc Slavik
triedr SkyMaster 15 x 70, ta druhá půlka:)
Janův Důl 08 Prosinec
Slavik napsal: Ahojky, mám prosbu. Nenašla by se 2 volná místa v nějakém autě z Liberce??? Koukala jsem na busy a je to bída:)
Diky moc Slavik
Nebojte se, nejaky ten odvoz se sezene...
PS: taky bych prosil o odvoz
Diky moc Slavik
Nebojte se, nejaky ten odvoz se sezene...
PS: taky bych prosil o odvoz
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Janův Důl 08 Prosinec
Zdravim ja bych take prijel ve dvou lidech ale nebudu prespavat , ale az nekdy vecer okolo 20.00 a zdrzime se chvyli pocasi bude urcite K.O 
Janův Důl 08 Prosinec
Takže poslední zpráva zde.
Dle předpovědí počasí to zatím nevypadá na sobotu zle. Přesně v tento čas dokonce skoro jasno od cca 16 hod.
Začátek seance bych tedy viděl na 16.30 až 17. A pak děj se vůle Páně. Každopádně přednáška by měla být v záloze.
S autobusy v sobotu je to opravdu špatné. Nyní je změna jízdního řádu, takže nemám ani představu, jak to jede.
Bohužel vymezený čas na vyhledávačku není tak neomezený.
Jen info: Z Liberce AN- nástupiště č. 10. Cena: 22 Kč. Směr- Stráž p. Ralskem. Stanice: Janův Důl-škola. Spoj na internetu k dosažení na adrese: www.vlak-bus.cz... a nalovit odpovídající druh dopravy a stanice.
Já vás všechny budu očekávat a těšit se na vás a mezi tím se synem udit části vepříka.
Dle předpovědí počasí to zatím nevypadá na sobotu zle. Přesně v tento čas dokonce skoro jasno od cca 16 hod.
Začátek seance bych tedy viděl na 16.30 až 17. A pak děj se vůle Páně. Každopádně přednáška by měla být v záloze.
S autobusy v sobotu je to opravdu špatné. Nyní je změna jízdního řádu, takže nemám ani představu, jak to jede.
Bohužel vymezený čas na vyhledávačku není tak neomezený.
Jen info: Z Liberce AN- nástupiště č. 10. Cena: 22 Kč. Směr- Stráž p. Ralskem. Stanice: Janův Důl-škola. Spoj na internetu k dosažení na adrese: www.vlak-bus.cz... a nalovit odpovídající druh dopravy a stanice.
Já vás všechny budu očekávat a těšit se na vás a mezi tím se synem udit části vepříka.
Janův Důl 08 Prosinec
Nakonec jsem se sem ještě dostal.
Všechny přihlášené beru v patrnosti.
Zítra se těšíme
Všechny přihlášené beru v patrnosti.
Zítra se těšíme
Janův Důl 08 Prosinec
Zdravim, sem dohodnut s Cassi ze se tam taky objevim, nekdy mezi 20:00-21:00... Snad budu vitan jako amater. Spat tam nebudu...
Janův Důl 08 Prosinec
No ja nakonec jedu taky a se mnou jede sandwort

20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
Janův Důl 08 Prosinec
Mozna se na vas taky prijedu podivat. Bez naroku na cokoliv.
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
Janův Důl 08 Prosinec
Vabra napsal: Konec prosince je zatim daleko, ale pokud bude nadejne pocasi, prijedu rad (spani spise v teple).Tak mne bohuzel dorazila nejhorsi chlapska nemoc. Po dvou nocich stravenych venku 23/25.12 a svatcich mne schvatila rymicka a kaslicek. Takze nedorazim, pokud jsem mel rezervovano misto na spani v teple, vidim ze je tu dost zajemcu, kteri jej s radosti vyuziji...
Takze snad nekdy priste. Hokovice 09?
Uvidime...
Takze snad nekdy priste. Hokovice 09?
Uvidime...
Pavel Vabrousek