mobile wap , gprs problem s pripojenim
??? ahoj , jako jedno z mala me tohle forum nejede pres gprs na mobilnim telefonu , ani pres opera mini atd,,, tak se ptam jestli to vubec jit ma? 

newton bresser 150/1200 eq mon2,triedr 7x50
Me normalne funguje, na Opere Mini i na Netfrontu s T-Mobile.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Mě také...
GPRS nebo EDGE, Opera Mini nebo prohlížeč vestavěný v Nokia E50.
GPRS nebo EDGE, Opera Mini nebo prohlížeč vestavěný v Nokia E50.
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

spatne jsem specifikoval,nejde mi prihlaseni na muj login,pise mi to ze uzivatel neexistuje ??? ale tokarew existuje,vratil jsem se ;D
takze muj problem setrvava,forum samotne mi jede jen na opera mini,kdyz se chci prihlasit tak dostanu odpoved ze uzivatel neexistuje,nick i heslo jsou spravne,pokud by nekoho neco napadlo tak by mi to pomohlo kdyz mam ten mobilni internet na pul roku zdama.

To je teda opravdu divne, ja se mohu prihlasit bez problemu. Nepises nahodou v nicku prvni pismenko velke?
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
-
tokarew napsal: takze muj problem setrvava,forum samotne mi jede jen na opera mini,kdyz se chci prihlasit tak dostanu odpoved ze uzivatel neexistuje,nick i heslo jsou spravne,pokud by nekoho neco napadlo tak by mi to pomohlo kdyz mam ten mobilni internet na pul roku zdama.
Pozri ci mas povolene cookies.

Pozri ci mas povolene cookies.
Fedora | Astronomy Project -- http://fedoraproject.org/wiki/SIGs/Astronomy&&TSC/SKY NWT 254/1200mm 10” DOBSON, skylux 70/700, triedr 10x50
Problem byl v tom velkem pismenku na zacatku.diky vsem