Janův Důl 08 Prosinec
Janův Důl 08 Prosinec
Po dohodě s nestrannými osobami (MaG aj.) se pokouším o druhé setkání v Jihopodještědské lokalitě. První vyšla až zázračně.
Tuto plánuji na sobotu 27.12.2008.
Sice tušení mi říká na neděli... ale nechal jsem se ukecat, že v případě nedělního super počasí se seance protáhne.
Čili hlaste se sem, na můj mail atd.
Kdo tam byli v červenci znají. Pro další: spaní na seníku nebo ve vytápěných místnostech ve spacáku na zemi.
V případě špatného počasí trénink na Silvestra ve sklípku...
Tuto plánuji na sobotu 27.12.2008.
Sice tušení mi říká na neděli... ale nechal jsem se ukecat, že v případě nedělního super počasí se seance protáhne.
Čili hlaste se sem, na můj mail atd.
Kdo tam byli v červenci znají. Pro další: spaní na seníku nebo ve vytápěných místnostech ve spacáku na zemi.
V případě špatného počasí trénink na Silvestra ve sklípku...
" Nejlepší televizní program vysílá jasná noční obloha" : bezvýhradný souhlas
Janův Důl 08 Prosinec
Ja se hlasim
Jeste pridavam odkaz na fotografie z cervencoveho setkani - http://picasaweb.google.com/cassi.astro ... VDL2372008
Jeste pridavam odkaz na fotografie z cervencoveho setkani - http://picasaweb.google.com/cassi.astro ... VDL2372008
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Janův Důl 08 Prosinec
Jasne, rad prijedu
Jen prosim o misto spani v mistnosti, neb jsem alergicky na seno ;D
Jen prosim o misto spani v mistnosti, neb jsem alergicky na seno ;D

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
Janův Důl 08 Prosinec
Já a sestřička Lída se také hlásíme. Je prosime o místečko v místnosti - bez sena, máme alergii:) Zdraví Slavik
triedr SkyMaster 15 x 70, ta druhá půlka:)
Janův Důl 08 Prosinec
takže zatím 5 lidí. Vítám zejména nové tváře. Od těch v červenci přítomných očekávám přihlášky později 
Pro alergiky: léčba senné rýmy je prokázaná několika způsoby... léčit se dá i sněhem..

Pro alergiky: léčba senné rýmy je prokázaná několika způsoby... léčit se dá i sněhem..

Janův Důl 08 Prosinec
Pro: Ladis. Bude asi nutné si později domluvit techniku. Je asi zbytečné vozit stejné dalekohledy.
Janův Důl 08 Prosinec
Konec prosince je zatim daleko, ale pokud bude nadejne pocasi, prijedu rad (spani spise v teple).
Pavel Vabrousek
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Janův Důl 08 Prosinec
Preferuji spani uvnitr, byt nekde na chodbe D)
Myslel jsem, ze prihlasku posilat nemusim Aleše zkusím zjistit, ale asi přijedem oba.
Myslel jsem, ze prihlasku posilat nemusim Aleše zkusím zjistit, ale asi přijedem oba.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
Janův Důl 08 Prosinec
Pokud bude plno, muzu spat v Liberci - mam to kousek.
Půlmetr (10'') Dobson, 16'' Dobson ...
Janův Důl 08 Prosinec
Pro Ladin: Plno bude téměř jistě. Ale spaní uvnitř se případně provede ve dvou až třech vrstvách 

Janův Důl 08 Prosinec
Jinak počet stoupá : 9 lidí
Janův Důl 08 Prosinec
notta> klidne dalekohled privezu, to mi problem nedela. Pokud vyjde obloha, rad bych si zapozoroval, neb jinak nemam temer sanci posledni dobou...

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
Janův Důl 08 Prosinec
notta napsal: Jinak počet stoupá : 9 lidí
Nějak jsem to přehlídl, pokud na to nezapomenu, určitě přijedu. Mám to prakticky za barákem, takže spaní v případě nutnosti řešit nebudu, prostě to nějak dopadne, vezmu si pro jistotu venkovní spacák. V případě vyhlídky pěkného počasí beru 10" LX200R. V případě že počasí nedopadne, pak asi vemu víno, případně suda.
HonzaS
Nějak jsem to přehlídl, pokud na to nezapomenu, určitě přijedu. Mám to prakticky za barákem, takže spaní v případě nutnosti řešit nebudu, prostě to nějak dopadne, vezmu si pro jistotu venkovní spacák. V případě vyhlídky pěkného počasí beru 10" LX200R. V případě že počasí nedopadne, pak asi vemu víno, případně suda.
HonzaS
ED80, Dobson 16" a další bordel